2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Végre berettyóújfalui gyõzelemnek örülhetünk!Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-06-05 23:58:18
Berettyóújfalu, Hajdúszoboszló - A nemrég még NB II-ben szereplõ Baktalórántháza ellen aratott 2-0-s gyõzelmet az NB III. Tisza-csoportjában szereplõ Berettyóújfalu. De nem csak ennek örülhettek a megyénkbeli futballrajongók, hiszen a Hajdúszoboszló is gyõzedelmeskedni tudott a Kótaj ellen. A részleteket itt tudja megtekinteni.

Kótaj–Hajdúszoboszló 0–1 (0–0)

150 nézõ, vezette: Kujbus.

Hajdúszoboszló: Groze – László R. (Sarkadi Z., a szünetben), Kereki, Magyar A., Horváth Sz., Szathmári Zs., Tóth P. (Halász A., 65.), Bakonszegi, Habi, Mészáros T., Szarvas F. (Lendvai Gy., 58.). Edzõ: Szûcs János. Gól: Mészáros T. (73.). Jók:Mészáros T. (a mezõny legjobbja), Bakonszegi A., Szathmári Zs., Habi R.

Szûcs János: – Kiböjtöltük ezt a gyõzelmet, úgy érzem, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Most is volt több helyzetünk, sajnos csak egyet tudtunk értékesíteni, de ma ez is elég volt a sikerhez.

 

Berettyóújfalu–Baktalórántháza 2–0 (1–0)

50 nézõ, vezette: Rendek.

Berettyóújfalu: Szántó F. – Sándor Sz., Kocsis M., Karácson, Nagy Z., Jancsó, Kolompár (Jenei, 55.), Nagy R., Balogh B., Szabó G., Garabuczi. Edzõ: Kártik József.Gól: Nagy R. (40.), Sándor Sz. (62.). Jók: Szántó F., Kocsis M., Jancsó, Garabuczi.

Kártik József: – Meglepõ, de megérdemelt három pont. Kezdõdhet a számolgatás.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!