2024. április 24. Szerda, György.
 
Megint kikapott az MVFC a bajnokság döntõjébenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-06-07 12:51:20
Futsal - Nehéz helyzetben várja a finálé harmadik meccsét a sérülésekkel sújtott MVFC.
Immár 2–0-ra vezet az élvonalbeli futsalbajnokság döntõjében a Rába ETO, miután hétfõ este 5–2-re gyõzött a berettyóújfalui Kabos Endre Sportcsarnokban a MVFC ellen.

Foghíjasan várta a gyõrieket az MVFC hétfõn; a bihariak sajnos több meghatározó játékosukat – Nagy Tamás, Rábl János, Safar Tony, Leo Mendes – voltak kénytelenek nélkülözni, s mások is kisebb sérüléssel bajlódtak. Ennek ellenére nem kezdett rosszul a hazai alakulat, mert bár a vendégek szerezték meg a vezetést szabadrúgásból Dróth révén a negyedik percben, az újfaluiak többször veszélyeztették a Rába ETO kapuját, majd Trencsényi János szûk tíz perc múva egyenlített. A félidõben 1–1 volt az állás, habár a sípszóig még mindkét oldalon adódtak lehetõségek a gólszerzésre, ezek a helyzetek azonban kimaradtak.

Gyõrben folytatja az MVFC


Jól kezdte a második játékrészt Bacsó Richárd csapata, hiszen elõbb Michelzinho növelhette volna az MVFC elõnyét, a huszonegyedik percben pedig Trencsényi váltotta gólra helyzetét, és 2–1-re alakította az állást: vezetett a Mezei-Vill! A hazai gárda természetesen nem állt vissza, újabb találatokat igyekezett szerezni, de próbálkozásait nem kísérte siker. Az ETO viszont hamarosan Dróth újabb góljával egyenlített, majd a félidõ közepén visszaszerezte a vezetést Lódinak köszönhetõen. Közben Michelzinho a kapufát találta el. A meccs hajrájában Dróth harmadik góljának örülhetett, a hazaiak pedig vészkapus játékkal igyekeztek visszahozni az esélyeiket. Nem sikerült azonban bevenni a Gyõr kapuját, Lódi ellenben még megszerezte a vendégek ötödik találatát.
A bronzcsata második találkozóján a Colorspectrum Aramis 9–1-re gyõzött, s ezzel a párharc állása 1–1.
A Mezei-Vill és a Rába ETO legközelebb csütörtökön találkozik egymással, Gyõrben.
A tények
MVFC Berettyóújfalu–Rába ETO 2–5 (1–1)
Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok, vezette: Farkas, Iványi, Viczián.
MVFC: Pallai – Trencsényi, Michelzinho, Gál, Lovas. Cserék: Nagy I., Nyéki, Kolompár, Togoi, Tamás, Tihanyi. Edzõ: Bacsó Richárd.
ETO: Balázs – Dróth, Al-Ioani, Hernandez, Harnisch. Cserék: Gyurcsányi, Peczár, Lódi, Amrani, Lanzendorfen, Bárdosi, Matkovics. Edzõ: Artur Melo.
Gólszerzõk: Dróth (4. p.), Trencsényi (13. p.), Trencsényi (21. p.), Dróth (26. p.), Lódi (31. p.), Dróth (38. p.), Lódi (40. p.).
Sárga lap: Michelzinho (4. p.), Gál (11. p.), Gyurcsányi (19. p.), Lódi (20. p.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!