2024. április 19. Péntek, Emma.
 
FIATALOK HÉTKÖZNAPJAIForrás: E.K.Y.
Utolsó módosítás: 2009-01-23 08:18:02
Címkék: Blog, verekedés
Ki mit is ért ezen, hogy fiatalok hétköznapjai!? Valószínûleg mindeki mást. A legtöbben a mindennapi iskolába járást, korán kelést, amitõl álmosan bóklásznak még reggel a buszmegállóban. De van amikor ezeket a rutin  pillanatokat váratlan esemény töri meg. Ma reggel például mindenkinek tátva maradt a szája mikor a buszról leszállva, azt látta, hogy a nagy tömeg közepén két tini lány éppen verekedik!

A mai világban bármi megtörténhet. Emlékszem, tiniként mikor elmentünk otthonról a nõvéremmel, anyu csak annyit mondott "lányok, ugye tudjátok ha egy lány iszik az nem szép dolog".  Hát még ha verekszik!

 

A mai eset elég meglepõ volt. Elöl álltam a buszon, szinte a sofõr mellett. Mikor bekanyarodtunk a berettyóújfalui buszmegállóhoz már nagy tömeg látszott, egy szemfüles fiú már adta is az infót: "két csaj összement"! Ahogy az emberek szálltak le mindenki vetett rájuk néhány pillantást, a kíváncsiak meg is álltak, és nevettek. Gondolom ismerõsei lehettek, voltak akik azt üvöltözték"engedd el, hagyjad már". De a lányok nem hallgattak rájuk. A hatalmas tömegen én nem láttam át, amikor elhaladtam mellettük akkor  pillantottam meg egy táskát és egy kabátot a földön. Egészen ketrecharcnak nézett ki. Már csak a fogadások, tétek hiányoztak.

 

Nem tudom mi lett a a vége. Igyekeztem az egészbõl kimaradni. De azért a tekintetekbõl azt lehetett kivenni, hogy eléggé meglepõdtek. Még ha két fiú rivalizál.....De két tini lány?

 

Hova jut a világ így?  És még akkor azt olvasni, hogy a Tom és Jerry mese rosszul hat a gyerekekre....... Nem tudom ki gondolja ezt, hiszen sokan nõttünk ezen a mesén fel mégsem rendelkezünk semmilyen agreszív hajlammal. Szerintem minden a szülõn múlik.

 

Hozzászólások
Beküldte: Lilaköd (2009-01-21 18:36:05)

Jééézusom!

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!