2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
MVFC-siker az elsõ fordulóbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-08-30 13:21:08
A Mezei-Vill fordulatos mérkõzésen diadalmaskodott a Gödöllõi Bikákkal szemben.

Gyõzelemmel kezdte a 2011/2012-es bajnokságot a Mezei-Vill FC együttese: Turzó József vezetõedzõ tanítványai hétfõ este Gödöllõn léptek pályára, és 4–3-ra nyertek a hazaiak ellen.

Nem volt sima gyõzelem ez, hiszen a vendégek hátrányból kapaszkodtak fel, és fordították meg az állást. HabárTrencsényiék elõtt több lehetõség adódott az elsõ játékrészben, mégsem sikerült ezeket gólra váltani. Ugyanakkor az – elõzetes várakozásoknak megfelelõen – kontrákra játszó házigazdák a tizenötödik percben megszerezték a vezetést. Több találat nem is született a pihenõt jelzõ sípszóig, Nagy István kisbüntetõbõl csak a kapufát találta el.

A második félidõben nem változott a mérkõzés képe: az MVFC dominált, míg a Gödöllõ továbbra is ellentámadásokból próbálta növelni elõnyét. Ez sikerült is, a huszonharmadik percben már 2–0 volt az állás. A Mezei-Vill négy perc múlva megszerezte elsõ találatát Michelnek köszönhetõen, majd a játékrész derekán ugyancsak a brazil játékos egyenlített. A hajrában a hazaiak kisbüntetõbõl ismét vezetéshez jutottak, ám az MVFC vészkapus játékkal villámgyorsan egalizált, ezúttalNagy István bizonyult eredményesnek.

A Gödöllõi Bikák együttese nem használta ki a következõ kisbüntetõ nyújtotta újabb esélyt, míg Michel megszerezte csapata negyedik, saját maga harmadik gólját. A végén a vendéglátók is lehozták kapusukat, ám nem sikerült egyenlíteniük.

A második fordulóban Berettyóújfaluban lépnek pályára Lovasék: szeptember 12-én a Colorspectrum Aramis lesz az ellenfél.

A tények

Gödöllõi Bikák–MVFC Berettyóújfalu 3–4 (1–0)
Gödöllõ, Szent István Egyetem Sportcsarnok, vezette: Kovács G., Szõts G., Kovács P.

 

Gödöllõ: Ács – Szente, Baranyai, Vidák, Ughy. Cserék: Schrancz, Simonyi, Berkes, Jenei, Bogdán, Hegedûs. Edzõ: Baranyai Pál.
MVFC: Pallai – Michelzinho, Trencsényi, Lovas, Nagy I. Cserék: Gál, Póta, Nagy R., Gyöngyösi, Szabó P., Kolompár, Tihanyi. Edzõ: Turzó József.

Gólszerzõk: Jenei (15. perc), Vidák (23. p.), Michelzinho (27. p.), Michelzinho (31. p.), Schrancz (36. p.), Nagy I. (37. p.), Michelzinho (39. p.).
Sárga lap: Vidák (13. p.), Schrancz (16. p.), Tihanyi (17. p.), Ughy (20. p), Trencsényi (23. p.), Nagy R. (28. p.), Michelzinho (35. p.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!