2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Az újonchoz látogat a Mezei-VillForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-09-19 13:32:33
  Futsal -  A harmadik fordulóval folytatódik a férfi élvonalbeli futsalbajnokság: a Mezei-Vill FC hétfõn Szegedre utazik, ahol az ÚTC Junior Sport otthonában lép pályára 19 órakor.  

berettyóújfaluiak eddig két gyõzelmet és ennek megfelelõen hat pontot könyvelhettek el a bajnokságban; érdekesség, hogy mindkét alkalommal 4–3-ra gyõztek Turzó József vezetõedzõ tanítványai. Az elsõ körben a Gödöllõi Bikák otthonában érték el ezt az eredményt, a második fordulóban pedig otthon, ráadásul „csarnokavató” rangadón. A Pálfi István Rendezvénycsarnokban lejátszott elsõ tétmérkõzésen a Colorspectrum Aramist fogadták és 4–3-ra nyertek Trencsényiék.

Az újonc szegedi együttes a nyitófordulóban éppen az Aramisnál vendégeskedett, a házigazdák 10–4-re nyertek. Az elmúlt héten pedig a Rubeola FC Csömört fogadta az újonc csapat, mely végül 5–2-es sikert ünnepelhetett haia környezetben.

Mezei-Vill második felkészülési meccsét éppen Szegeden játszotta augusztusban, akkor izgalmas csatában 5–4-re gyõzött az MVFC. Egy bajnoki mérkõzés azonban mindig más, mint egy felkészülési találkozó… Ennek ellenére a bihariaknak nem lehet más céljuk, mint – akárcsak a két elõzõ összecsapáson – ezúttal is begyûjteni a három pontot.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!