2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Futsal: Meglepõ vereség az újonc otthonábanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-09-20 14:47:04
Futsal. Nem jött be a szokatlan taktika a berettyóújfaluiaknak.

Vereséget szenvedett az MVFC Berettyóújfalu hétfõ este Szegeden, az újonc ÚTC otthonában; a bihariak 8–4-re kaptak ki a házigazdáktól.

A vendégek szokatlan taktikához nyúltak, ami ezúttal nem jött be: már a meccs elejétõl fogva vészkapus játékot alkalmaztak. Az elsõ helyzetek a Mezei-Villnevéhez fûzõdtek, Lovas, valamint Nagy István zörgette meg az oldalhálót. Az elsõ gólnak mégis a hazai közönség örülhetett, a harmadik percben Dürgõ szerezte meg a vezetést, majd néhány pillanat múlva az ÚTC kapusa is betalált. A kétgólos hátrányban Turzó József, az MVFC mestere idõt kért, ami után újabb helyzeteket alakított ki csapata – ezek a lehetõségek azonban ismét kimaradtak. Ahogy lenni szokott, ez megbosszulta magát, Trucz lõtte a szegediek harmadik gólját. Az újfaluiak az elsõ félidõ hajrájában tudtak szépíteni, Gál István rámolta a kapuba a labdát, így a szünetben 3–1 volt az állás.

A második játékrészben nem változott sokat a mérkõzés képe, a Mezei-Vill lehozta a kapust, s a szegediek öt perc alatt két gólt könyvelhettek el. Ezután Nagy Istvánszerezte meg az MVFC második találatát, majd a következõ percekben sikerült tovább faragni a különbségen. Lovas egy kontratámadás végén volt eredményes, majd Nagy István ért el újabb gólt. Szorossá vált a mérkõzés, hiszen 5–4-et mutatott az eredményjelzõ. Sajnos a végjáték újra a hazaiaknak alakult kedvezõen, hiszen két hiba két ÚTC-gólt hozott, az utolsó minutumban pedig Hernády tette fel az i-re a pontot, beállítva a 8–4-es végeredményt.

Mezei-Vill jövõ héten Szombathelyen javíthat.

ÚTC Junior Sport–MVFC Berettyóújfalu 8–4 (3–1)

Szeged, vezette: Kovács G., Rózsa J., Makk L.

 

ÚTC: Tombácz – Trucz, Hegyesi, Hernády, Dürgõ. Cserék: Béry, Juhász, Tóth A., Debreceni, Bitó, Bullás, Pataki.

MVFC: Pallai – Lovas, Leo Mendes, Nagy I., Gál. Cserék: Póta, Nagy R., Trencsényi, Gyöngyösi, Szabó P., Kolompár, Tihanyi.

Gólszerzõk: Dürgõ (3. perc), Tombácz (4. p.), Trucz (17. p.), Gál (20. p.), Hernády (22. p.), Debreceni (25. p.), Nagy I. (26. p.), Lovas (31. p.), Nagy I. (35. p.), Dürgõ (37. p.), Hegyesi (37. p.), Hernády (40. p.).

Sárga lap: Gál (23. p.), Pataki (31. p.), Hegyesi (37. p.).

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!