2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Határtalan õszköszöntésForrás: murakoziistvan.hu
Utolsó módosítás: 2011-09-29 13:23:22
Immár ötödik alkalommal rendezte meg az Arany János Gyermekotthon a Hajdú-Bihar megyei és a Bihar megyei gyermekotthonok focicsapatainak körmérkõzését, a hagyományos õszköszöntõ jegyében.

Fodor István igazgató köszöntõjében kiemelte, hogy idén is sikerült bõvíteni a csapatok számát, hiszen a megyei önkormányzat – élén Bodó Sándor elnökkel, Muraközi István polgármester csapatkapitánnyal – még két csapat játszott: a TÖMB 2002 Kft. és a Tesco sportszeretõ felnõttjei is rúgták a bõrt.  A felnõttek összecsapásában 1. a TÖMB 2002 Kft, 2. a Tesco, 3. a megyei önkormányzat csapata. A gyermekotthonok versenyét a házigazdák nyerték, 2. Komádi, 3. Nagyvárad csapata. Gólkirály szintén az újfalui Mezõ Tibor lett, a legjobb kapus Madarász Zsolt (Hajdúszoboszló), a legjobb játékos a nagyváradi Hendre Ionel.

Miközben a 12 lakásotthon között fõzõverseny zajlott, addig a kisebbek aszfaltrajzversenyen, arcfestésen, motoros bemutatón vehettek részt.

A finomabbnál finomabb ételek kóstolása után a következõ sorrend alakult ki: 1. Gyöngyvirág – tûálcán sült karaj, csirkemell, csirkecomb, különbözõ fûszerezéssel, kétféle salátával. 2. Tüskevár – tárkonyos csirkemell magyar színekben. 3. Galagonya – káposztás csülök.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!