2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Szomszédvárak csatáznak hétfõnForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-10-02 15:04:53
Futsal – Két, a legutóbbi fordulóban vereséget szenvedõ gárda ad egymásnak randevút hétfõn este fél nyolctól a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Az elsõ osztályú pontvadászat ötödik körében a Mezei-Vill a DEAC Armada Futsalt fogadja és mindkét együttes célja az, hogy feledtesse a múlt heti bakit.

A hazaiak Szombathelyen, az Amirál-Haladás VSE otthonában szenvedtek némileg meglepõ, 2-1-es vereséget úgy, hogy Trencsényi csak az utolsó pillanatban tudta kozmetikázni az eredményt újfalui részrõl.

Nyitott könyv a játékuk

debreceni futsalosok is pont nélkül maradtak az elõzõ fordulóban, számukra fájóbb, hogy hazai környezetben: a Colorspectrum Aramis nyert 4-2-re Debrecenben. A mérkõzés végeredménye nem tükrözi hûen a játék képét, ugyanis aDEAC rengeteg helyzetet hagyott ki a kétszer húsz perc során.

- Az ad reménykedésre leginkább okot, hogy idegenben jobban szereplünk, mint a Hódosban – beszélt az esélyekrõl Kozma Mihály, a DEAC Armada szakvezetõje. – Két hasonló játékerõt képviselõ gárda közül mindkettõ nyerni akar majd, bízom benne, hogy mi leszünk ezúttal a gyõztesek. A rutinosabb játékosok nagyjából azonos tudásszinten vannak mindkét oldalon, kérdés, a tapasztalatlanabb futsalosok közül kik tudnak majd többet hozzá tenni a produkcióhoz. Véleményem szerint utóbbi szempontból mi erõsebbek vagyunk az MVFC-nél, ezt persze a pályán is be kell majd bizonyítanunk. Úgy vélem, nyitott könyv elõttem az újfaluiak játéka, de mivel a volt kollégám dolgozik náluk, mi sem tudunk túl sok meglepetéssel szolgálni az ellenfél számára. Szentjobbi részleges bokaszalag-szakadása miatt hiányozni fog a csapatomból, ellenben Nagy Zsolt személyében egy új szerzemény mutatkozik be aDEAC-ban. Reméljük, sikeres lesz a játékos debütálása!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!