2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Gólzáporos MVFC-siker a fõvárosbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-10-11 15:37:50
Futsal - Az újoncok ellen begyûjtötte a három pontot az újfalui együttes.

Idegenben aratott gyõzelmet az MVFC Berettyóújfalu férficsapata hétfõ este a fõvárosban a MAFC BME Docler Akadémia ellen. Turzó József tanítványai rendkívül magabiztosan, 7–1-re nyertek vendéglátóikkal szemben.

A mérkõzés elsõ találatát – amely az egyetlen volt az elsõ félidõben – a Mezei-Vill szerezte, Póta Balázs egy szögletet követõen vette be a hazaiak kapuját. Késõbb kisbüntetõhöz jutott a MAFC együttese, ám a labda a kapufán landolt. Ezután még mindkét csapat elõtt adódtak további gólszerzési lehetõségek, ezekkel azonban nem sikerült élni.

A második játékrészben aztán belelendültek az újfaluiak, négy perc alatt négy találatnak örülhettek, míg az ellenfél egynek sem, Michel, Lovas és Leo Mendes iratkozott fel a gólszerzõk közé. A vendégek ezt követõen sem álltak le, Michel még kétszer beköszönt. Eközben a hazaiak vészkapus játékra váltottak, eredménytelenül. A hajrában az MVFC még akár tovább is növelhette volna elõnyét, ám végül a házigazdák szerezték meg becsületgóljukat, némileg kozmetikázva az eredményen.

A bajnokság következõ, hetedik fordulóját a hónap végén rendezik meg, október 31-én a hétfõn az Aramistól vereséget szenvedõ Rába ETO-t fogadja az MVFC Berettyóújfalu.

 

A tények

MAFC BME Docler Akadémia–MVFC Berettyóújfalu 1–7 (0–1)

Budapest, MAFC Sportcsarnok, vezette: Szõts G., Kovács G., Antal Sz.

MAFC: Varró – Csernai, Munkácsi, Fritz, Fazekas. Cserék: Baki, Bártfai, Máthé, Hudák, Kertész, Andorka, Krányecz. Edzõ: Csernai Gábor.

MVFC: Tihanyi – Trencsényi, Lovas, Michel, Nagy I. Cserék: Leo Mendes, Gál, Póta, Nagy R., Nagy T., Kolompár, Pallai. Edzõ: Turzó József.

Gólszerzõk: Póta (6. perc), Michel (22. p.), Lovas (22. p.), Leo Mendes (24. p.), Michel (24. p.), Michel (28. p.), Michel (31. p.), Fritz (40. p.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!