2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Februári horoszkópForrás: nõi lapozó
Utolsó módosítás: 2009-02-03 10:56:12
Olvassa nálunk mit ígérnek önnek a csilagok Februárra!

Oroszlán

 

Ha most tervezel lakást venni, építkezni vagy felújítani, lehet, hogy halasztani kéne, vagy legalábbis minden apró részletre gondosan odafigyelni, mert ez az idõszak nem mutat túl sok szerencsét. Ha sikerül túllépni a csalódásokon és/vagy a sikertelenségen, akkor viszonylag jól érezheted magad. Ennek csupán az a titka, hogy ne gondolkozz sokat, és fogadd el az építõ jellegû kritikákat. Családodat most gyakran hívod segítségül. Ülj le velük, beszélgessetek sokat, és érdeklõdj a hogylétük felõl. Meg fogják hálálni.

 

Kos

 

Utálod, ha pazarolják az idõdet, ezért amikor valaki megkeseríti az életedet, nagyon dühbe tudsz jönni. Fogd vissza magad, mert lehet, hogy az eltervezett dolgok sem teljesen úgy jönnek össze, ahogy azt te várnád. Ebben a hónapban a rokonságod vagy a közeli barátaid kicsit ronthatnak a mindennapjaidon, de ügyesen tudod kezelni a konfliktusokat. Saját érdekeidért harcolj, és ne hagyd lebeszélni magad, csak mert most úgy érzed, hogy kissé reménytelen a helyzet.

 

Bika

 

Ha van valami ötleted vagy kívánságod, akkor azt bátran oszd meg a környezeteddel, mert még az is lehet, hogy ma teljesül. A munkádat pedig vedd könnyedén, nem kell beleszakadni mindenbe, és ha a gondolataid is csak a tennivalók forognak, azt a szeretteid hamar megelégelhetik. Ha teheted, akkor ma inkább foglalkozz velük, és ne a munkáddal.

 

Ikrek

 

Mivel szereted a kihívásokat, ebben a hónapban alkalmad nyílik a változtatásra. Kockázatos a munkahelyváltás, de ha jól csinálod, profitálhatsz belõle, nemcsak pénzügyileg, hanem emberileg is. Párkapcsolatod azonban nem mindig tud téged úgy támogatni, ahogy azt te elvárnád, ráadásul nem is nézi túl jó szemmel a hivatásodat érintõ törekvésedet. Nem irigykedik, hanem félt téged, mert túl sokat vállalsz magadra, és neki csak kevés idõt szentelsz.

 

Rák

 

Ha a munkahelyeden úgy érzed, hogy nem a képességeidnek megfelelõ feladatokkal bíznak meg, akkor legyél türelemmel, és ne elégedetlenkedj állandóan. Eljön majd az az idõ is, amikor nagy feladatokat kapsz, csak ki kell járnod a szamárlétrát. Ha tanulsz, könnyen jön a siker. Mivel szeretsz világot látni, de most nem engedheted meg magadnak az utazást, tanulmányozz vagy olvass olyan könyveket, amelyek szélesíthetik a látókörödet. Az új dolgokat, amiket magadba szívtál, nem feltétlenül kell mindenkivel megosztani, mert lehet, hogy mások mást gondolnak, és ez akár komoly konfliktushoz is vezethet. Ne hagyd, hogy az egész hónapon át tartó jókedvedet letörje egy apróság.

 

Szûz

 

Környezetedben most végre megértõ fülekre talál az, amit már nagyon régóta skandálsz. Végre elismerik a tudásodat, bebizonyítottad a tehetségedet. A nagy örömben azonban figyelj oda kedvesed véleményére is, hiszen hasznos tanácsokkal tud ellátni téged. A munkahelyi barátságokat itt lenne az ideje végre kiépíteni, mutasd meg egy másik arcodat is a kollégáidnak, mert kissé tartanak tõled, rossz hangulatban pedig nem lehet jól végezni a munkát. Pihenés gyanánt nézz ki egy számodra megfelelõ hétvégét, és ráncigáld el a párodat egy gyógyvizes fürdõbe, ahol ki tudtok szakadni a szürke hétköznapokból.

 

Mérleg

 

A munkahelyeden és a magánéletedben is olyan feladatok elé állít a sors, amelyeket nagy lendülettel és vidám hangulatban tudsz megoldani. Szinte természetes, hogy a jó hozzáállás sikert hozhat, azonban te ezt mégse vedd készpénznek. Teherbírásod ugyanis nem a legjobb, ezért könnyen bele tudsz fásulni a munkába, és könnyen fel is adod. Segítséget most ne nagyon kérj senkitõl, a dolgokat neked kell egyedül megoldanod, ráadásul ha nem megfelelõ embernek mondod el a nézeteidet, akkor könnyen megütheted a bokádat. Az egészségeddel látszólag semmi probléma nincs, ám érdemes odafigyelni a tested kisebb jelzéseire, a szervezeted le van gyengülve, szedj sok vitamint és egyél sok gyümölcsöt!

 

Skorpió

 

Ha most kapsz ajánlatot egy munkával kapcsolatos utazásra, azt mindenképpen fogadd el. Az utazás is jót tehet, hiszen sikerül kicsit kikapcsolódnod, ráadásul az üzlet is sikeres lehet, ha eleget dolgozol rajta. Ha vannak gyerekeid, akkor most nagyon nagy szükség van a gondos nevelésükre, párkapcsolatod pedig mindenben a segítségedre lehet. Képzeletedet hagyd szárnyalni, hiszen jó ötletekkel és kellõ fantáziával minden kivitelezhetõ lesz ebben a hónapban, amit csak akarsz. A magaddal vitt tárgyakra azonban mindig figyelj oda, hiszen valaki alig várja, hogy eltulajdonítsa a táskádat vagy valami számodra fontos dolgot.

 

Nyilas

 

Kitûnõen alkalmas ez a hónap a pihenésre. Ne erõltesd meg magad a munkádban, ha valami nem stimmel, lesz idõd kijavítani bõven. Ha teheted, akkor ebben a hónapban foglalkozz sokat otthonod szépítésével, mert egy hangulatos lakás vagy ház a kedvedet is szebbé tudja tenni. Ráadásul a családod is örülni fog a hirtelen jött "fészekrakásnak", õk is szeretik a változatosságot. Ha környezetedben problémákat tapasztalsz, akkor higgadtan próbáld megoldani azokat, és ne hagyd, hogy eltereljék a figyelmed az eredeti elképzelésedrõl. Ha úgy érzed, hogy mostanában nincs se kedved, se energiád kimozdulni otthonról, akkor is erõltesd meg magad, és menj társaságba.

 

Bak

 

Ebben a hónapban tele vagy energiával, így minden feladatot egyszerre akarsz felfalni. A nagy falatok azonban könnyen megakadhatnak a torkodon, inkább lassíts a tempón, tervezz elõre aprólékosan, és ne vágj bele meggondolatlanul semmibe. Igaz, nagyon sok izgalomra vágysz, és szívesen kezdesz bele nem neked való feladatokba is, ebben a hónapban inkább hanyagold ezt, és fölösleges energiáidat vezesd le rendszeres sportolással, vagy tedd le a kocsidat, és járj gyalog! Párkapcsolatod valami különlegességet tartogat erre az idõre, ne lõdd le elõre a poént, ne kutakodj, és pláne ne legyél féltékeny, csak neked készül.

 

Vízöntõ

 

Elképzelhetõ, hogy már te is érzed, mostanában kicsit sokat foglalkozol a munkáddal és annál kevesebbet a kedveseddel. Önmarcangolás helyett inkább találj ki valamit, és próbáld megtalálni az arany középutat. A sok munka azonban most meghozza gyümölcsét, pénz áll a házhoz, ráadásul nem is kevés. Ha ki szeretnéd engesztelni kedvesedet, akkor ennek a pénznek egy kis részét áldozd rá, és vegyél neki valami emlékezetes dolgot. Hosszú idõ után most már sikerült megtalálni a kollégáiddal is a közös nevezõt - a karácsonyi buli ugye jó volt -, ám ne hagyd, hogy a fejedre nõjenek.

 

Halak

 

Nem meglepõ, hogy ebben a hónapban is határozott vagy, hozzátartozik az énedhez, a túlzott határozottságoddal azonban lehet, hogy elijeszted az embereket. Környezeted túlságosan is gyakorlatiasnak gondol téged, ezért megpróbálhatnak kizökkenteni a napi rutinodból. Lehet, hogy ezt a kezdeményezést örömmel kéne fogadnod, és nem mindig zsörtölõdni. Ha úgy érzed, szükséged van a változásra, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, akkor érdemes elõször a ruhatáradat felújítani, mert lehet, hogy ezzel kielégül a hiányérzeted. Egy új stílus akár a gondolkodásmódodat is átformálhatja, és ez csak a javadat szolgálja. Ebben a hónapban is figyelj a részletekre, ha pedig unod a munkádat, akkor forgasd el az irodai asztalodat.

 

 

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!