2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Gyõzni utaznak Csömörre az újfaluiakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-11-07 13:17:57
Futsal - Sikeres hetet hagyott maga mögött az MVFC Berettyóújfalu férfi futsalcsapata: hétfõn a nagy rivális Rába ETO-t sikerült legyõznie, szerdán pedig a Gödöllõi Bikák megverésével a Magyar Kupa harmadik fordulójába jutott.

November 7-én, hétfõn este fél kilenckor újabb erõpróba vár Turzó József vezetõedzõ csapatára: a bajnokság nyolcadik fordulójában a Rubeola FC Csömör ellen lép pályára a bihari alakulat.A csömöriek a kilencedik helyen állnak a tabellán, ahogy Turzó József a Naplónak elmondta, ugyan kicsit gyengébben teljesítenek, de nagyon jó középcsapatnak tartja hétfõi ellenfelüket. Az elõzõ körben a Colorspectrum Aramis vendége volt a Rubeola, a hazaiak 9–4-re nyertek azon a találkozón. A csömöriek a szezon eddigi részében két gyõzelmet, négy vereséget és egy döntetlent könyvelhettek el.

A pontvadászat harmadik helyén álló berettyóújfaluiak természetesen a három pontért utaznak Csömörre, de a bunkervédekezésükrõl ismert házigazdák minden bizonnyal azon lesznek, hogy megnehezítsék a dolgukat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!