2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Idegenben játszanak futsalosainkForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-11-20 16:36:05
Futsal – Múlt heti, Nagykátával szemben aratott nagyarányú, 16–2-es gyõzelmének köszönhetõen az élre ugrott a Mezei-Vill, tehát a berettyóújfaluiak az elsõ hely birtokában várják a hétfõn este fél nyolckor kezdõdõ Üllõ FC Csõ-Montage elleni meccsüket.

Az üllõiek az eddigi kilenc fordulóban kétszer tudtak gyõzni, két döntetlent értek el, illetve ötször vereséget szenvedtek, mérlegük a kilencedik helyre elég. Idegenben amúgy is jól megy Turzó József tanítványainak, így nagy valószínûséggel ezúttal sem okoz majd gondot elhozni a három pontot, pláne egy gyengébb kvalitású csapat ellen.

Amennyiben ezt a találkozót is behúzza az MVFC, már egy fordulóval az õsz vége elõtt megszerezheti a bajnokság elsõ etapjának bajnoki címét. Az újfaluiak szempontjából is fontos találkozót rendeznek még a tizedik körben, hiszen egy igazi rangadó keretében a második helyezett Colorspectrum Aramis csap össze a jelenlegi bronzérmes Vasas 1988 Déli Futsal csapatával.

 

A Rubeola jön

 

Ugyancsak távol az otthonától mérkõzik meg ellenfelével a DEAC Armada Futsal, a debreceniek Csömörön, a Rubeola vendégeként lépnek parkettre. A hétfõn 20.30-tól kezdõdõ összecsapáson két, a legutóbbi körben csalódott együttes feszül egymásnak, ugyanis a hazaiak a Haladástól szenvedtek 8-3-mas vereséget, a DEAC-nak pedig a bajnoki cím védõje, a Rába ETO húzta el a nótáját a Hódosban. A tabellán nyolcadik pozícióban áll az Armada, a 13 pontos hajdúságiak két hellyel elõzik meg a hét egységet gyûjtött Rubeola FC Csömört.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!