2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Népzene kedvelõk találkoztakForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2009-02-08 21:52:35
Teltház elõtt zajlott a XIII.Népzenei Találkozó február 7-én Csökmõn a Faluházban. A rendezvényen tizenhárom fellépõ szórakoztatta a közönséget, köztük népdalkörök és szólisták egyaránt.

Már délelõtt megérkeztek a fellépõk a bihari településre. A Csökmõi Népdalkör bemutatta nekik a Tájházat és a világháborús kiállítást, majd a Faluházban megkezdõdött a színvonalas mûsor. Varga József polgármester köszöntõje után felléptek a házi gazdák, majd egymást váltották a színpadon a vésztõi, a szeghalmi, a nyíracsádi, a pocsaji népdalkörök, valamint a szólisták. A kellemes hangulatú estét tombolasorsolás, vendéglátás és tánc tette még szórakoztatóbbá.

Galéria
Hozzászólások
Beküldte: Evettke (2009-02-19 14:47:09)

Valóban színvonalas volt a mûsor, de a szervezést még gyakorolni kell az együttes fiatal vezetõjének, kár hogy a Faluház dolgozói nem vettek részt közvetlenül a mûsor gördülékeny lefolyásában (pedig, ebben õk már specialisták), vagy netán fel sem kérték Õket? Ki tudja? Hátha a jövõben együtt tudnak mûködni és nem a Tájház vezetõjére bízzák a program összeállítását.

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!