2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
„December: a koncertek hónapja”Forrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2011-12-08 12:01:25
  A december mindig a koncertek hónapja a csökmői Faluházban, hiszen a művészeti iskola zene tanszakos tanulói ilyenkor Mikulás koncerteken mutatják be az eddig tanultakat szüleiknek, rokonaiknak, és minden érdeklődőnek.

           Idén december 5-én az intézmény füzesgyarmati kihelyezett tagozatán léptek fel az ott tanuló diákok, nagy sikert aratva a népes közönség körében. Felkészítő tanáraik: Bogdán Gábor, Gál István és Baloghné Bozsik Katalin. December 7-én a csökmői fafúvósok adtak számot tudásukról telt ház előtt. Őket Kozma András és Kőmíves Miklós tanítja.  December 9-én a rézfúvós hangszereken játszó gyerekek lépnek majd színpadra. Velük Döge Csaba és Gál István foglalkozik egész tanévben. Zongorakísérő mindkét tanszaknál Rázga Áron, a zenetanuláshoz nélkülözhetetlen szolfézst pedig a tanév kezdetétől Kőmíves Edit oktatja minden tanszakon.

            S mivel az idei tanévtől Komádi is csatlakozott a csökmői művészeti iskolához, így az ott működő kihelyezett tagozaton először lesz ilyen rendezvény december 13-án. A komádi szülők először láthatják zenélni gyermekeiket, akiket Kőmíves Miklós tanít.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!