2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Majdnem agyonverték a betörõk ÚjfalubanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-01-27 15:58:34
Berettyóújfalu - A rendõrség egy helyi és egy hencidai fiatalt gyanúsít az emberölési kísérlettel.

 

Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 56 éves berettyóújfalui férfi, akit két fiatalember kis híján agyonvert némi pénz reményében. Kovács Károlyrendõrségi szóvivõ pénteki közlése szerint a rendõröket a sértett szomszédja kedden délelõtt értesítette az elõzõ este történt rablótámadásról.

– A rendõrök az adatgyûjtés eredményeként még kedden elfogták a nyereségvágyból elkövetett emberölés kísérletével megalapozott gyanúsítható fiatalokat, egy 16 éves berettyóújfalui fiút és 22 éves hencidai társát. A bûncselekményt mindketten elismerték. Õrizetbe vették õket, majd pénteken aDebreceni Törvényszék elõzetes letartóztatásba helyezte õket – mondta a százados.

A nyomozás eddigi adatai alapján a tettesek anyagi haszonszerzés végett bementek a sértett ingatlanjára, a melléképületbe, ám a férfi meghallotta õket és elindult feléjük. Az elkövetõk ekkor különféle eszközökkel estek neki, és nagyon megverték. Ezt követõen, kihasználva, hogy áldozatuk nem képes ellene tenni, a gyanúsítottak pár ezer forintot és egy mobiltelefont szedtek össze a lakóházban, majd elmenekültek. A helyben hagyott házigazda a sérülései miatt csak másnak bírt segítséget kérni a szomszédtól.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!