2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
MVFC: Visszavághatnak a szombathelyieknekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-02-06 10:46:03
Futsal - A Mezei-Vill férficsapata a Haladást fogadja hétfõ este.

Kiköszörülheti a csorbát az MVFC Berettyóújfalu: hétfõn az Admirál Haladás SE-t látja vendégül a férfi élvonalbeli futsalbajnokság tizenötödik fordulójában. Az õszi idényben Szombathelyen – meglepetésre – vereséget szenvedtek a bihariak, akkor 2–1-re diadalmaskodtak a hazaiak, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban revánsot vehetnek Turzó József vezetõedzõ tanítványai.

Akárcsak a pontvadászat elõzõ körében, amikor az Újszegedi TC-t fogadták. Õsszel ugyanis a Tisza-parti városból is váratlan vereséggel távozhatott a Mezei-Vill, ám január végén visszavágtak Trencsényiék: Berettyóújfaluban 11–1-re gyõztek a csongrádiak ellen.

A szombathelyiek döntetlennel „melegítettek” a bajnokság tizennegyedik fordulójában, 3–3-as eredményt értek el otthon a mostanában kissé botladozóColorspectrum Aramisszal szemben.

A Haladás a tabella nyolcadik helyén áll – összehasonlításképpen: a szegediek a hatodikok, bár egy meccsel többet játszottak –, a második helyezett berettyóújfaluiak esetleges gyõzelmükkel továbbra is tarthatnák a lépést az éllovasRába ETO-val.

A hétfõ esti mérkõzés a szokásos idõpontban, fél nyolckor kezdõdik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!