2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Fergeteges buli a Tûzoltó FesztiválonForrás: saját
Utolsó módosítás: 2008-09-06 10:33:26
A szeptember 5-6-án megrendezésre kerülõ program elsõ napja nagyon jól sikerült. Egész nap nyári meleg volt ami kedvezett az ide látogatóknak. Az este folyamán sorra jöttek az érdeklõdõk (kb.1500 fõ). Családok számára is kitûnõ program volt hiszen a gyerekek ugrálóvárban, mini vidámparkban tölthették el az idõt, míg a szülõk régi tûzöltókocsikat csodálhattak meg. Az este fénypontját az Irigy Hónaljmirigy zeneker koncertje adta. Majd egy új tehetség Mohácsi Brigitta is fellépett.

A MOROTVA LIGETBEN tegnap (szept.5) este nagy volt a nyüzsgés hiszen ezer fölöttinek becsülhetõ a látogatók száma. Minden korosztály képviseltette magát a kicsiktõ a nagyokig. Persze szép számban jelen voltak a tûzoltók is, helyi és vendég csapatok egyenruhásait vélhették felfedezni az emberek a tömegben.

Az este sztárjai nagy sikert arattak, hiszen mint mindíg az Irigy Hónaljmirigy zenekar most is megnevetette rajongóit. A szerencsésebbek az elõadás után még elkaphatták a fiúkat egy autogramm vagy egy közös kép erejéig.

Bemutatkozott egy új tehetség is Mohácsi Brigitta személyében. Most még ugyan feldolgozásokat adott elõ, de úgy tudjuk készül saját lemez is.

A mai nap(szept.6.) lesz maga a verseny, még várják az érdeklõdõket.

Sok sikert a csapatoknak!

 

 

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!