2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Körösszakáli speciális labdarugókForrás: haon
Utolsó módosítás: 2009-03-02 12:05:22
Címkék: Sport, rendezvény, foci
Körösszakál-Komádi– Nagyszabású sportnapot rendezett Körösszakálban regionális teremlabdarúgó torna címmel a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség.

A Komádiban lévõ DERMÁK KHT fogyatékosok otthonának dolgozói voltak a házigazdák. A verseny színhelye azért Körösszakál volt, mert a település sportcsarnokát Samók Gyula polgármester díjtalanul bocsátotta a rendezvény szervezõinek.

Nagyné Tarsoly Andrea a komádi intézmény vezetõje köszöntötte a megjelent települések csapatait. Balmazújváros, Báránd-Hosszúhát, Derecske, Hajdúböszörmény, a Békés megyei Tarhos és a házigazda Komádi csapatai jelentek meg Körösszakálban.

A hivatalos sorsolások megejtése után elkezdõdtek a mérkõzések, a megjelent szurkolók pedig buzdították kedvenc csapataikat. Kora délután lett mire megszületett a nagyon várt eredmény.

A versenyzõ csapatok ismét felsorakoztak az eredményhirdetésre. Czémán Imre a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség Labdarugó Szakágvezetõje elmondta, hogy ezen a versenyen mindenki gyõztes lett. Kellemesen szórakoztak a versenyzõk, szurkolók egyaránt.

A megjelent hat férfi csapatot két csoportba osztották fel, gyengébbekre és erõsebbekre, így tudták igazságosan felmérni az erõket. Így az erõsebb csoportban elsõk lettek a Balmazújvárosiak, másodikok a Tarhosiak Békés megyébõl, míg harmadikok a Komádiak.

A gyengébb csoportba soroltak közül a legeredményesebben a Hajdúböszörményiek szerepeltek, másodikok a Derecskeiek, harmadikok pedig a Báránd-Hosszúhát csapata lett. A versenyzõk nyakába díszes érem került. Meglepetés vendégei voltak a rendezvénynek. Megérkeztek Berettyóújfaluból a Mezei Vill Futsal bajnokcsapat tagjai, akik a két csoport gyõztes csapataival játszottak egy-egy félidõt. Majd minden megjelent csapatnak egy-egy labdát adtak át ajándékba.

A komádi Fogyatékosok Otthonának dolgozói Trippon Jánosné fõszervezõ irányításával sokat fáradoztak azért, hogy a Körösszakálba érkezõ több mint száz ember jól érezze magát a regionális teremlabdarúgó bajnokságon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!