2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Falutv KörösszegapátibanForrás: haon
Utolsó módosítás: 2009-03-04 08:55:36
Körösszegapáti  -Szórólapon örömmel tájékoztatta a település lakosságát Tarsoly Attila polgármester, hogy március 1-én 18 órai kezdettel elindítják a településen a Körösszegapáti Televízió mûsorát.

Sári Andrea mûsorvezetõ bevezetõ szavai után a polgármester elmondta, hogy arra törekednek a képviselõtestülettel közösen, hogy a lakosságot nyíltan és õszintén tájékoztassák a településen történtekrõl.

Az elsõ adásban Tarsoly Attila polgármester beszélt az elmúlt évben megvalósult eredményekrõl, majd ismertette az ez évi terveket. Dr. Illés Tóth Zoltán megbízott körjegyzõ tájékoztatta a falu lakosságát a segélybõl élõk munkába állításának ez évi lehetõségeinek változásáról.

A Körösszegapáti tv közvetítette a február hónapban esedékes képviselõtestületi ülést.

Érdekes színfoltja volt az adásnak, hogy mûsor készítõi megkérdezték a járókelõket az aktuális, õket érintõ politikai kérdésekrõl. A polgármester úr elmondta, hogy minden hónap elsõ vasárnapján adásba kerülõ új mûsort az utána következendõ napokban este 18 órától ismét megtekinthetik az érdeklõdõk.

Hozzászólások
Beküldte: komi (2009-03-05 17:16:29)

A mi falunkhoz egy ilyen TV-s közvetítés során egyenesen az "ISTEN"  az a habzószáju szólna hozzánk...!!!

Beküldte: J.N.L. (2009-03-05 09:47:22)

A mi falunkban is jó lenne egy ilyen...TV-s közvetítés...a testületi ülésekrõl!!! Szerintem a "hozzászólások" nagy sikert aratnának a világhálón!!!! A mi falunkban a lagmagasabb az egy lakosra esõ bunkó,sötét,nihil...képviselõk száma!!!

Beküldte: komi (2009-03-04 23:57:30)

Igazán!!! Gratulálni lehet Köröszegapáti polgármesterének,Tarsoly Attila úrnak hogy, ilyen õszintén és nyíltan, úriemberhez illõ módon, próbálja a község lakóit tájékoztatni... Biztos nincs takargatni valója,van beszámolni valója az elért eredményekrõl, és az elkövetkezendõ tervekrõl..     Más hasonló településeken is, ilyen emberjogi módon kellene a lakosságot képviselni,tájékoztatni a helyi dolgokról!!!???                                             

Beküldte: J.N.L. (2009-03-04 20:43:13)

KOMI!! FUJJJ,DE PERVERZ VAGY!!!   (csak vicceltem)KacsintásNevetés Méghogy a tehén???...A bikát??? Hát ilyet??!!

Beküldte: komi (2009-03-04 19:14:51)

KEDVES  J.N.L. Nincs itt rossz világ csak a tehén bassza a bikát!!!!

Beküldte: J.N.L. (2009-03-04 18:39:19)

Nem osztják ki a pénzeket "segílyre"!!!  Annak a "veszélyes" Magyar Gárdának!!!!

Áevetke kicsi lányom nem úgy kellene feltenni a kérdést,hogy:a többi település hová tette a pénzt,hogy még egy tetves TV-re sem telik nekik!!! Szerintem Kapáti sem kap több pénzt mint a többi hasonló méretû település!!! Személyesen ismerem Tarsoly urat...majdnem kihúzta a szarból a mi falunkat is...de "mi" nem hagytuk!!! Jobb itt a jó meleg szarban!!!!

Beküldte: Evettke (2009-03-04 13:44:32)

Egy 1000 fõs település mûködésének elengedhetetlen feltétele a helyi Tv. Igen, a munkanélkülieket, a segélyen élõket csak tv-n keresztül lehet tájékoztatni, értesíteni. Egészen jól állhat anyagilag ez az önkormányzat, el kellene árulni, hogy hogyan csinálják!

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!