2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Megverték egy közlekedési baleset résztvevõitForrás: origo
Utolsó módosítás: 2008-09-06 09:57:37
Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy motor utasa, a vele összeütközõ személyautó vezetõje pedig megsérült pénteken este Mezõfalván; a kocsi vezetõjét és vele családtagjait a baleset helyszínére érkezõk bántalmazták.

Az autó balra kanyarodás közben ütközött össze a motorkerékpárral, amelynek sem a vezetõje, sem az utasa nem viselt bukósisakot, sõt a sofõrnek jogosítványa sincs. Az ütközés következtében a motor utasa, egy fiatal nõ, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a motoros is megsérült.

A baleset láttán a környezõ házakból kicsõdülõk rátámadtak a gépkocsi vezetõjére és leányára, majd késõbb a segítségükre sietõ feleségére és fiára is. A helyszínelésre érkezõ rendõr, látva, hogy 10-15 ember ütlegeli a sofõrt és a lányt, a közelben pedig egy csoport figyeli fenyegetõen az eseményeket, hogy megakadályozza a további bántalmazást, s elejét vegye egy esetleges lincshangulatnak, kétszer a levegõbe lõtt. A lövések hatására a támadók abbahagyták az ütlegelést - közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitány szóvivõje.

A motor utasát és vezetõjét a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították, a személyautó vezetõjét, leányát, feleségét és fiát pedig a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban vizsgálják meg.

A csoportos garázdaság elkövetõi közül egy embert már azonosítottak és elfogtak. A leadott lövések jog- és szakszerûségét pedig megvizsgálják.

Hozzászólások
Beküldte: J.N.L. (2008-09-06 15:33:39)

Miért nem írják a cikkben,hogy megint tetves cigányok lincseltek?????!!!

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!