2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Századik születésnapját ünnepelteForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2012-04-17 16:15:16
Jókedvûen, humorérzékét is megcsillantva fogadta az önkormányzat köszöntését Váradi Imréné, aki április 17-én ünnepelte 100. születésnapját.

 

Teréz néni magas kora ellenére jó egészségi állapotban van, egyetlen bánata, hogy nem lát. Az egy évszázadot megélt asszony Szeghalmon született, és a harmincas évek végén került Csökmõre, házassága révén. Két gyermeke, két unokája, és két dédunokája van. Ma is pontosan emlékszik vissza élete történéseire, egészen a gyermekkoráig. Mint mondja, egész életében sokat dolgozott a mezõgazdaságban. Sajnálja, hogy a mai fiataloknak nincs munkájuk, hiába tanulnak.

A keveseknek megadatott napon Váradi Imrénét családja körében köszöntötte Varga József polgármester, és Tóth Ferenc alpolgármester. Jó kívánságaikat kifejezve adták át az ünnepeltnek az Orbán Viktor miniszterelnök kézjegyével ellátott emléklapot, és az önkormányzat ajándékkosarát. A születésnapi torták megszegése közben Teréz nénit még egy meglepetés érte. Háziorvosa, Bagdán Péter is meglátogatta egy csokor virággal. A száz éves asszony nagyon örült, hogy a doktor úr sem feledkezett meg róla a jeles napon. Búcsúzásunkkor megígértette Csökmõ polgármesterével, hogy decemberben újra eljön hozzá, ahogy évek óta mindig, mióta õ a falu legidõsebb asszonya.

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!