2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Programdús ünnepi hétvége Forrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2009-03-16 14:17:01
  Programdús ünnepi hétvége volt Csökmõn. Koncert, kiállítások, ünnepi megemlékezés kínált kikapcsolódási, ünneplési lehetõséget az itt élõknek.

Péntek este a Faluházban Jótékonysági koncertre várták az érdeklõdõket a szervezõk. A színvonalas mûsort a mûvészeti iskola zenetanárai, már tovább tanuló növendékei és vendégmûvészek adták. A bevételt a Csökmõi Ifjúsági Fúvószenekar támogatására fordítják.

Szombaton délelõtt a Kossuth és a Petõfi szobroknál gyûltek össze az emberek, hogy méltóképpen emlékezzenek meg nemzeti ünnepünkrõl. Térzenét szolgáltatott a Csökmõi Ifjúsági Fúvószenekar, beszédet mondott Frankó István nyugalmazott tanár, és ünnepi mûsort adott a mûvészeti iskola dráma tagozata. Az intézmények és civilszervezetek képviselõi koszorúkat helyeztek el nagyjaink szobránál.

Ezután a Csökmõi Mozaik Egyesület várt minden érdeklõdõt a Faluházba, ahol a fennállásának tizedik évfordulóját ünneplõ helyi lap kiállítását nyitották meg. A kiállítást V.Tóth Katalin, az egyesület elnökhelyettese nyitotta meg.

Galéria
Hozzászólások
Beküldte: Kati (2009-03-16 19:21:35)

És nagyon jól sikerültek a rendezvények. A március 15. ünnepségen remek mûsort adtak elõ a drámások, szép beszédet mondott Frankó tanár úr, szépen muzsikáltak a fúvósok. A kiállítás meg egyszerûen szuper lett! Örülök, hogy ennyi érdeklõdõ tisztelt meg bennünket! Remélem pénteken még többen lesznek!

Csökmõn tényleg mindig történik valami. Vigyor

Beküldte: Evettke (2009-03-16 14:16:57)

Na tessék! Már megint CSÖKMÕ!

Itt mindig történik valami, egy ilyen kis településen ennyi program, ez nem semmi!

Gratulálok a szervezõknek, és a község vezetésének!

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!