2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Majális MezõsasonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-05-02 10:15:32
Mezõsas – Ebben az évben is ünnepséget rendeztek a dél-Bihari településen. Május elsején ragyogó nyári idõben zajlottak a programo

 

Ezt a programot a településen mûködõ Román Nemzetiségi Önkormányzat finanszírozta. A gyerekeket ezúttal is ugráló vár szórakoztatta. Két játék közül is választhattak, vagy a nagy bálna torkába csúsztak le, vagy a nyuszik között ugráltak.

Aki már megunta az ugrálást, illetve a csúszkálást, azt kézmûves foglalkozásra várta Pántya Péterné nyugdíjas óvónõ. Kukoricacsuhéból többféle virágot készítettek, illetve anyák napi ajándékokat csináltak természetes anyagokból.

Kapás Vikinél most is lehetett arcfestésre jelentkezni. A gyerekek itt is ajándékokat kaptak, melyeket a községi önkormányzat finanszírozott.

Délben finom babgulyás ebéd várt mindenkit az önkormányzat jóvoltából, ingyen.

A gyerekek popkort is ingyen ehettek. Bozsódi László vállalkozónak köszönhetõen egy jégkrémet is kaptak.

Délután a nap fénypontjaként családi vetélkedõt szervezett a község kulturális bizottsága, akik az egész rendezvény szervezését, rendezését vállalták. A vetélkedõn volt mocsárjárás, bogárgyûjtés, múmiakészítés és sok más furfangos feladat. Este discoval zárul a rendezvény. Minden résztvevõ talált a nap programjai között kedvére valót, amiért köszönet illeti a szervezõket.

 

Körösszegapáti, 2012. május 1.

 

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!