2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
A Compact Disco a Fidesz szemét is szúrjaForrás: vilagszam.hu
Utolsó módosítás: 2012-05-31 13:17:11
Valóságos nyilatkozatháború tört ki a Compact Disco és Deutsch Tamás, fideszes politikus között. Az EP-képviselõ a Twitteren folyamatosan leszólja a dalfesztiválon megégett magyar bandát, akik persze keményen visszaszólnak.

Az amúgy politikai napilap, a Népszabadság folyamatosan figyelemmel kíséri a zenekar és a politikus szócsatáját. Deutsch Tamás elõször "kompaktdisznónak" nevezte õket, és kifogásolta a körülöttük kialakult "marketingdömpinget", majd pedig "fos-zene celebecskéknek" titulálta õket.

A politikus elsõ bejegyzése arról szólt, hogy "Az eurovíziós dalfesztiválos-azerbajdzsános-kompaktdisznós marketing fos dömping elleni tiltakozásul Dolly Rollt hallgatok."

Remélem a Dolly Roll mellett sikerült a céllövöldében meglõnöd a három pálcás C.C. CATCH posztert és volt egy szép estéd a wc-n! :))))" - írta válaszában Lotfi Begi, a Compact Disco tagja Twitterén. Ezt @dajcstomi sem hagyta annyiban: "drága angyalom, próbáltam a cd-teket nézegetve is, de arra nincs ember, akinek sikerülne :))))" - jött a válasz hamarosan.

"Éljen Tomika! Végre valami jó dolog is történt veled:) Láttál zenélõ embereket a szinpadon! ird be a barátság füzetedbe:) OMFG!", "egyébként meg ha ennyire ráérsz elkezdhetnél azon dolgozni hogy európa kicsit jobban szeresse magyarországot! Nem gondolod?", "hamár felocsudtál az ámulatból hogy zenélõ emberek vannak a szinpadon nézd meg a tube kommenteket mit gondol európa a dalunkról!" - jött a a zenekar válasza.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!