2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Óriásit zakózott Várhidi U21-es válogatottjaForrás: origo
Utolsó módosítás: 2008-09-08 09:42:23
Címkék: Sport, magyar foci
Súlyos, 8-0-s vereséget szenvedett utolsó Európa-bajnoki selejtezõjén, Belgrádban az U21-es magyar labdarúgó-válogatott. Pintér Ádámot a találkozó 27. percében, még gól nélküli állásnál kiállította a játékvezetõ.

A belgrádi Omladinski-stadionban rendezett összecsapás nem kezdõdött jól a Bogdán Ádám - Kiss Zoltán, Guzmics Richárd, Pintér Ádám, Völgyi Dániel - Vass Ádám - Demjén Gábor (Heffler Tibor, 60.), Filkor Attila (Merczel Zsolt, 75.), Zsidai László, Szakály Péter (Korcsmár Zsolt, 28.) - Feczesin Róbert összeállításban szereplõ magyar csapat számára, hiszen a középhátvéd Pintér Ádám már a 27. percben piros lapot kapott, s a kiállítással egyidõben megítélt tizenegyesbõl a hazaiak meg is szerezték a vezetést.

Ezután az U21-es együttes még egy gólt kapott a szünetig, a második félidõre pedig összeomlott a magyar védelem, és a hazai csapat még hat góllal terhelte meg Bogdán kapuját (a bíró még egy büntetõt ítélt), így a meccs végeredménye 8-0 lett.


"A játékvezetõ óriási hibát követett el, amikor Pintért kiállította és tizenegyest adott a szerbeknek" - mondta a meccs után az mlsz.hu-nak Várhidi Péter. "A második félidõre sajnos elfogyott játékosaink ereje, olyan volt, mintha hatan lettek volna a pályán. A kiállításig és a tizenegyesig helyzetük sem volt ellenfelünknek, a második játékrészben azonban a nagy melegben szinte menni sem tudtak mieink - és már csak kétszer cserélhettem..."

 

A találkozó elõtt egyébként a magyar szövetségi kapitány a gyõzelmet sem tartotta elérhetetlen eredménynek. "A lehetõ legjobb eredmény elérésére törekszünk, ez lesz a csapat utolsó meccse, és szeretnénk szépen zárni az évet. Ha gyõzni tudnánk, és megszereznénk a második helyet, az nagy bravúr lenne, hogy ez aztán mire lehet elég, az késõbb derül ki."

A válogatott ezzel a csoport harmadik helyén zárt, és nem jutott ki az Eb-re. Jelenleg a szerbek állnak az élen, de a fehéroroszok csak egy ponttal vannak lemaradva tõlük, és õk kedden még pályára lépnek Lettország együttese ellen.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!