2024. április 24. Szerda, György.
 
Megvertek egy autóst a baleset után BiharnagybajombanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-06-16 14:05:43
Biharnagybajom - Menekülnie kellett egy bajomi autósnak egy könnyû sérüléses baleset után.

A fenyegetõ túlerõ és az indulatok miatt inkább elszaladt a helyszínrõl az az autós, aki múlt szombat este elütött egy állítólag kivilágítatlanul és ittasan kerékpározó nõt, s a biciklis rokonai ezért rátámadtak. A húszas éveiben járó férfi édesapja a Naplónak azt mondta, a fia hazafelé tartott, amikor ütközött a biciklissel. Miután tisztázták, hogy nincs komoly baj, a nõ telefonon beszélt a hozzátartozóival. Hamarosan több férfi jelent meg fenyegetõzve, betörték a sofõr melletti ablakot és megütötték a fiatalembert. Õ, mivel úgy érezte, hogy a testi épsége veszélyben forog, inkább elrohant, s egy ismerõsénél húzta meg magát. Onnan riasztotta a rendõrséget. Az apa úgy nyilatkozott, hogy a fia a bántalmazást követõen a fejét és a lábát fájlalta. Tõle származik az is, hogy a kerékpáros világítása nem volt rendben, s alkoholt fogyaszthatott.

Kihallgatások hamarosan

Pénteki érdeklõdésünkre Kelemen Éva rendõrségi szóvivõ elmondta, hogy a kerékpáros és az autós egyaránt könnyebben sérült. A hadnagy lényegében megerõsítette információinkat, közölve: a gépkocsi vezetõjét bántalmazták és betörték a szélvédõt. A garázdálkodásnak a helyszínre érkezõ rendõrök vetettek véget.

– Az ügyben garázdaság vétsége miatt nyomozunk, s egyidejûleg vizsgáljuk a közlekedési baleset körülményeit. Mindkét eljárásba szakértõket vonhatunk be – tájékoztatott Kelemen Éva. Megjegyezte azt is, hogy hamarosan megtörténik a gyanúsítottak kihallgatása.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!