2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Fotógaléria: így keresték a kiutatForrás: hajdupress.hu
Utolsó módosítás: 2012-07-17 08:18:28
Újabb állomásához érkezett a nehéz helyzetben lévõk számára szervezett Kiútkeresõ program. Ezúttal a Berettyó partján a kikapcsolódás, szórakozás és jókedv jegyében tölthettek el egy kellemes napot az abban részt vevõk.

Csetreki Jánosné projektmenedzser a nap apropójaként azt emelte ki, hogy szükség van a különbözõ nemzedékek „közelebb hozására”, éppen ezért hívták meg a családok apraja-nagyját a TIVIZIG hétvégi házához. A nap megnyitóján jelenlévõ Muraközi István polgármester is reményét fejezte ki amiatt, hogy az ideális körülmények közepette, sikerül a különbözõ generációk egymásra találása, s a változatos szabadidõs programoknak köszönhetõen nagyon jó kapcsolatok jönnek létre a projektben részt vevõk között. Ennek érdekében a kisközösségek vezetõi – Vincze Viktória, Nagy Eszter, Bónácz János, Kiss Mariann, Molnár Tamás - mindent elkövettek, hiszen olyan programokat állítottak össze, amelyekben mindenki megtalálta a kedvére valót.

 

A családok felnõtt tagjai fõzõversenyen vettek részt. A Vidáman együtt csapat csülkös káposztát, a Fúr-faragók holt-tiszai bográcsost, a Zúzók csapata zúzapörköltet pulykanyakkal és májjal, az Öt grácia töltött káposztát, míg a Hajdú-csapat pacal- és csülök pörköltet fõzött.

 

Amíg az üstökben, bográcsokban ételek rotyogtak, addig a gyerkõcöknek különbözõ kézmûves foglalkozásokat, ügyességi játékokat bonyolítottak le a csoportvezetõk. Volt rókavadászat, almahalászat, kötélhúzás, rajzverseny, diótörés, kukacfogás, képkirakó, activity.

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!