2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Újjászerevezik a Körösszegapáti focicsapatotForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-07-22 20:33:33
Körösszegapáti – Új szakmai vezetéssel kezdte meg a felkészülést Körösszegapáti település felnõtt és ifjúsági labdarugó csapata a Megye II -ben.

A 2012-13-as idénynek alapos változással indulnak neki.

Az edzõi feladatokat a felnõtt csapatnál Szép Sándor vállalta, õ eddig a kismarjai csapatot edzette, jó eredménnyel. Az ifi csapatot továbbra is Kalugyer Barnabás irányítja.

A település sportegyesületének elnöke Markovits László lett. Vezetésével az átigazolási idõszakban elbeszélgettek több játékossal, megbeszélték a feltételeket, elvárásokat. Akik vállalták, azok lesznek a hamarosan induló megyei bajnokság II. csoportjában a körösszegapáti labdarugó csapat tagjai.

Tarsoly Attila polgármester az alakuló összejövetelen elmondta a szakvezetõknek, játékosoknak, hogy a község lakói, de a környezõ településeken élõk is figyelemmel kísérik a sportolók tevékenységét. Egyik fontos szórakozási lehetõség számukra. Ezért a település vezetõi nagymértékben támogatják mindkét labdarugó csapat mûködését.

Szép Sándor edzõ a játékosokkal beszélgetve közölte, hogy nem akarják túl magasra tenni a mércét, de tisztes helytállást vár a sportolóktól.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!