2024. április 23. Kedd, Béla.
 
In Memoriam Gulyás János (1970-2008) Forrás: saját
Utolsó módosítás: 2012-08-08 09:16:59
Immár hagyományosan, a zsákai temetõben emlékeztek meg az elmúlt hétvégén a fiatalon, 38 évesen, gyógyíthatatlan betegségben elhunyt Gulyás János barátai, volt csapattársai, rokonok, ismerõsök. A sírnál csokrot helyeztek el a komádi és zsákai sportegyesület képviselõi, néma fõhajtással adózva a kitûnõ sporttárs, a jóbarát, a kedves családtag emléke elõtt.

Még mindig fájdalmas, megrendítõ a tudat, Gulyás Jani, Janika fiatalon, máig felfoghatatlanul, kegyetlen betegségben, 4 éve, 2008. július 27-én örökre elment! A mindig mosolygós, barátságos férfi buszsofõrként dolgozott Pesten, majd itt, Biharban. Köszönhetõen munkájának, és a focista múltjának, sokan ismerték és kedvessége, közvetlensége miatt sokan szerették. Ügyesen mozgott a pályán, cselei, kiszámíthatatlansága, küzdõképessége, a csapattal szembeni alázatossága az ellenfelek részérõl is tiszteletet érdemelt. Aktív volt, szerette az életet, a nyüzsgést! A foci, a sofõrködés és 2007-ben megszületett kisfia volt az élete. Gyermekkora óta focizott. Megfordult Zsáka, Komádi, Berettyóújfalu, Tetétlen, Szentpéterszeg csapataiban, sokszor több fronton, a berettyóújfalui kispályás bajnokságban szereplõ Suzuki csapatában is helytállt.

A temetõi megemlékezésen sógora, Szûcs Zsolt tolmácsolta a szülõk köszönõ szavait, s invitált meg mindenkit a Zsáka SE - Komádi SE régi, már visszavonult csapattársakkal kiegészült csapatok mérkõzésére és az azt követõ, Gál Árpád által készített, finomra sikerült Babgulyásra. Egymás szavaiba vágva elevenedtek fel a régi emlékek. A nagy meleg ellenére sokan eljöttek és a végén egybehangzóan búcsúztak: Jövõre találkozunk!

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!