2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A gáborjáni fiatalember halálát okozó motorbaleset szemtanúit keresi a rendõrségForrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-08-29 09:52:01
A Debreceni Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt -folyamatban lévõ büntetõügyben - kéri a lakosság segítségét:

Mint ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, 2012. július 19-én 22 óra 16 perc körüli idõben egy élénk zöldszínû (Renault Twingo típusú) személygépkocsi vezetõje Debrecenben a Thaly Kálmán utcán közlekedett jármûvével a Darabos utca felõl a Péterfia utca irányába. Amikor a Péterfia utca keresztezõdéséhez ért, úgy kezdte meg a balra kanyarodást, hogy közben – a részére kihelyezett "Elsõbbségadás kötelezõ" közúti jelzõtábla utasítása ellenére – nem biztosított elsõbbséget a tõle balról (a Honvéd út felõl) érkezõ (és egyenesen továbbhaladni szándékozó) Kawasaki típusú motorkerékpárnak, amellyel ennek során összeütközött.

A baleset következtében a motorkerékpár utasa a kórházba szállítást követõen életét vesztette, míg a motorkerékpár vezetõje súlyos-életveszélyes sérüléseket, a személygépkocsi vezetõje pedig könnyû sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri a lakosságot – így különösen azokat, akik a helyszín közelében lévõ vendéglátóegységek elõtt tartózkodtak a baleset idõpontjában –, hogy akik a baleset bekövetkezési körülményeirõl érdemi információval rendelkeznek, azok jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám D.épület), vagy hívják (hivatali munkaidõben) a 06 (52) 516-400/25-24-es telefonszámot, illetve (hivatali munkaidõn túl) a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!