2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Munkanélküliség ellen biztosításForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-09-03 09:50:08
Gondolt már arra, mi történne Önnel és családjával, ha állása elvesztése, vagy hosszan tartó betegsége miatt nem számíthatna a megszokott, havi rendszeres jövedelmére?

Munkanélküliség biztosítás ezekben a váratlan helyzetekben jelent segítséget pénzügyi nehézségei megoldására.

Megfizethetõ

Munkanélküliség biztosítás egy rendkívül kedvezõ áron elérhetõ biztosítási szolgáltatás, amely térítést nyújtmunkanélküliség, keresõképtelenség, baleseti maradandó egészségkárosodás és baleseti halál esetén. A 2008 õszén kezdõdõ világválság sokak munkahelyének megszûnését, ezzel személyes anyagi bizonytalanságát hozta el. A Munkanélküliség biztosítás minimális ráfordítással kínál biztosabb, kiszámíthatóbb jövõt. Munkanélküliség biztosításkalkulátor programja segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön által választott kártérítési összeg, milyen havi díj mellett érhetõ el. A jövedelempótló biztosítás a többség számára megfelelõ biztosítékot kínál ahhoz, hogy az új állás megtalálásáig se kelljen a felélni a megtakarításokat.

Széles határok között

Noha munkanélküliség esetére igen széles határok között, 50 ezertõl 250 ezer forintig választható a havi jövedelemtérítés összege – a legjellemzõbb a 100 ezer forintos biztosítási összeg. A rendelkezésre álló 6, illetve 9 hónapos térítési idõszakok közül szinte kivétel nélkül a nagyobb biztonságot jelentõ 9 hónapos lehetõséget választják. Érdekes módon amunkanélküliség biztosítást kötõk nem a nagyobb elbocsátási kockázattal szembesülõ idõsebb, hanem jellemzõen a 30-35 éves korosztályból kerülnek ki. Amunkanélküliség biztosításra az ügyfelek havonta átlagosan mintegy 2500 forintot fizetnek, miközben a legolcsóbb és legdrágább munkanélküli biztosításhavi díja között – az elérhetõ módozatok széles skálájának megfelelõen – több mint 7000 forint különbség van.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!