2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Pont nélkül maradtak a hajdúsági futsalosokForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-09-03 10:51:06
Futsal – Mind a két NB I-es futsal bajnokságban szereplõ hajdú-bihari egylet vereséget szenvedett az õszi második fordulóban.

DEAC Armada 7-2-es zakóba szaladt bele a legerõsebb magyar csapat, a Gyõr ellen, míg a Berettyóújfalu szoros mérkõzésen maradt alul 3-2-re a Gödöllõi Bikákkal szemben.

 

Elsõre a legjobb ellen

Mint ahogy arról már beszámoltunk, az idei bajnokságban 11 gárda indult, így egy minden körben kimarad – a nyitányon a debreceni fiatalok voltak kényszerpihenõn, nekik a második fordulóban, a Rába ETO ellen kezdõdött az idény. A több válogatott és külföldi játékost is a soraiban tudó Gyõr nem kegyelmezett az immár Darányi Antal vezetésével készülõ DEAC-nak, a hazaiak már a hetedik percben két góllal vezettek. Az elõny a szünetre behozhatatlanra duzzadt, az ETO 6-0-s vezetésnél fordult. Az ifjú cívisvárosiak a riasztó hátrány ellenére is becsülettel küzdöttek a folytatásban és bár 2-1-es arányban meg is nyerték a második félidõt, ez is kevés volt a gyõzelemhez, 7-2-re az esélyesebb Gyõr diadalmaskodott.

 

Nem bírtak a Bikákkal

Hazai pályán fogadták a Gödöllõi Bikákat Turzó József tanítványai. Az újfaluiak Lovas Norbert révén a hatodik percben vezetést szereztek és mivel nem esett több találat az elsõ etapban, így 1-0-s elõnnyel vonulhattak pihenõre a házigazdák. A szünet után már szorgalmasabban lõdözték a labdát a fiúk: a 24. percben bár kiegyenlített az ellenfél, de Szabó Péternek hála gyorsan visszaszerezte a vezetést a Mezei-Vill. Az eredményjelzõ a félidõ derekán még 2-1-et mutatott az egykor bajnokaspiráns hajdúsági gárda javára, a végén azonban vesztes állásból tudtak fordítani a Bikák, akik 3-2-re nyerték meg a derbit.

A DEAC hazai pályán a Rubeola FC Csömör ellen, míg azMVFC idegenben, a Üllõ FC Csõ-Montage otthonában javíthat szeptember 10-én, hétfõn. HBN-SZADÓ

 

 

Rába ETO-DEAC Armada Futsal Club 7-2 (6-0)

Gyõr, Magvassy Sportcsarnok

Vezette: Huszár, Kömpf, Vass

Rába ETO: Balázs – Ramada, Lódi, Isi, Dróth. Cserék: Mészáros, Szeghy, Harnisch, Ali, Fabio, Juanra, Horváth. Edzõ: Marcos Angulo.

DEAC: Szalánczi – Sánta, Kövér, Berecz Zs., Varga D. Cserék: Takács, Pallai, Gyügyei, Csiszár, Nagy I, Tar. Edzõ: Darányi Antal.

Gólszerzõk: Harnisch (5., 7.), Da Rocha (14., 16., 26.), Luque (17., 20.), illetve Berecz (26.), Szalánczi (39.).

 

MVFC Berettyóújfalu-Gödöllõi Bikák 2-3 (1-0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Vezette: Medovarszki, Viczián, Benyovszki

MVFC: Pallai G. – Trencsényi J., Lovas N., Nagy I., Rábl J. Cserék: Szécsi B., Gál I., Szabó P., Kiss A., Siska G., Vieira Da Silva Welington, Tihanyi Cs. Edzõ: Turzó József.

Gödöllõi Bikák: Hegedûs F. – Ughy M., Szente T., Nagy R., Fehér K. Cserék: Simonyi G., Lovrencsics B., Kulik R., Füzy Zs., André B. Edzõ: Szente Tamás.

Gólszerzõk: Lovas N. (6.), Szabó P. (27.), illetve Füzy Zs. (24., 31.), Lovrencsics B. (36.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!