2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Terhes nõt akart elütni egy autós Sárrétudvariban?!Forrás: hajdupress.hu
Utolsó módosítás: 2012-09-08 15:38:46
Tegnap délelõtt érkezett bejelentés Sárrétudvariról, a Vasút utcáról, miszerint két gyalogost egy személygépkocsi el akart ütni.

Egy 16 éves terhes nõ haladt 17 éves élettársával gyalogosan a Vasút utcán, amikor elmondásuk szerint elhaladt mellettük egy sötétkék személygépkocsi. A gyalogosok szerint a gépkocsivezetõ rájuk húzta a kormányt, de nem ütötte el õket, sérülésük nem keletkezett. Ezt követõen hátrafordulva azt látták, hogy a jármû megfordul, és feléjük halad, majd megállt. Kiszállt a sofõr a gépkocsiból, aki szóváltást követõen egy alkalommal ágyékon rúgta a gyalogos férfit. A következõ, gyalogos férfi felé irányuló rúgást barátnõje telefonján rögzíteni akarta, amire a sofõr a telefont kitekerte a kezébõl és azt a földre dobta, a nõt pedig kerítésnek lökte, majd elkergette õket.

 

A helyszínen tartózkodó hölgyet a kiértesített mentõszolgálat munkatársai kórházba szállították, akin külsérelmi nyom nem volt látható. A kórház tájékoztatása szerint a magzat egészséges, nem károsodott.

 

A 38 éves gépkocsivezetõ helyszíni meghallgatása során teljesen az ellentettjét állítja a történteknek, hogy õ az úttest közepén haladó gyalogosokat akarta kikerülni, s amikor elhaladt lassan mellettük a gyalogos férfi ráütött a gépkocsijára, majd miután megállt, a férfi rátámadt és õt bántalmazta.

Az ügyben a Püspökladányi Rendõrkapitányság garázdaság vétség gyanújával indított nyomozást. Az eljárás során tisztázására kerül, hogy az ügyben kinek milyen szerepe volt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!