2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
A DEAC Futsal Club hazai pályán, míg az MVFC idegenben vívja meg a harmadik bajnokitForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-09-09 17:17:03
Futsal – Nem indult túl jól a futsalosok 2012/13-as bajnoksága hajdú-bihari szempontból. Az elsõ fordulóban csupán a Mezei-Vill volt érdekelt, az újfaluiak 1-1-es döntetlent értek el a Veszprém ellen.

A második körben aztán az Armada is bekapcsolódott a küzdelmekbe: a debreceni fiatalok nem bírtak a legerõsebb honi csapattal, 7-2-re kaptak ki a Rába ETO-tól. Az Újfalu sem szerzett pontot második bajnokiján, Turzó József tanítványai 3-2-es vereséget szenvedtek a Gödöllõi Bikák ellen.

Javíthatnak

Azonban következik a harmadik forduló, itt a lehetõség a javításra. A DEAC Armada hétfõn 18.30-tól fogadja a Rubeola FC Csömör együttesét. Darányai Antal csapata tavaly mind a két találkozó alkalmával megverte a Rubeola gárdáját, elõször 5-3-ra, majd pedig 5-1-re, tehát úgy tûnik, a debrecenieknek jól megy a Csömör ellen.

Az MVFC-Berettyóújfalu az Üllõ FC Csõ-Montage otthonában vendégszerepel hétfõn 19.30-tól. Érdekesség, hogy a hajdúságiak ellenfelei az elõzõ körben épp egymás ellen meccseltek, akkor a Rubeola 10-4-re verte az Üllõt, mely csapat egyébként a nyitányon is nagyarányú vereséget szenvedett, 7-1-re kapott ki a Rába ETO-tól.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!