2024. április 24. Szerda, György.
 
Brutális módon végeztek egy 58 éves férfival SzovátonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-09-11 09:53:42
Hajdúszovát - Az a legvalószínûbb, hogy a tettesek látták: van pénz az ittas áldozatnál.

Brutális módon végeztek egy 58 éves helyi férfivel vasárnapra virradóan a háromezres községben: a sértettet annyira összeverték, hogy még azok sem ismertek rá, akikkel egyébként nap mint nap találkozott. A rendõröket a helyi tejcsarnok vezetõje riasztotta, amikor rátalált az árokban fekvõ elhunytra.

Kelemen Éva rendõrségi szóvivõ hétfõi közlése szerint halált okozó testi sértés miatt folytatnak széleskörû nyomozást szakértõk bevonásával. Az eljárás egyelõre ismeretlen elkövetõ ellen folyik.

A helyszínen a Naplónak azt mondták, a sértett szombat este egy helyi kocsmában lazított. – Mivel a festõ-mázolóként fusizó férfi aznap fizetséget kapott, a támadók feltehetõen megszimatolták ezt, utánamentek, és bántalmazták – hallottuk.

A település egésze értetlenül áll az eset elõtt – jelentette ki Vass Sándor polgármester, aki találkozót kezdeményezett a hajdúszoboszlói rendõrkapitányság illetékesével a fokozottabb rendõri jelenlét érdekében.

Úgy tudjuk, a férfi néhány éve, Karcagról költözött Hajdúszovátra, mert a szülei ott laktak korábban.

HBN

 

Kapcsolódó írások:

Brutális gyilkosság Szováton – A település egésze értetlenül áll az eset elõtt

Az 58 éves áldozat csak néhány éve költözött a településre, úgy tudni, Karcagról. Korábban felmenõi éltek ott, ezért fõleg az idõsek emlékeznek még a családjára. Információink szerint már egyedül élt.

Nézõpont: Leírjuk vagy ne írjuk, hogy „cigány”?

A velejéig rasszista Kurucinfó mindössze egy helyi olvasó levele alapján, még vasárnap este közzétette: gyilkosság történt Hajdúszováton, az elkövetõk cigányok (mi mások, kérdezhetnénk, hiszen a magyarok által elkövetett bûncselekményekkel elvbõl nem foglalkoznak, olyanok nyilván nincsenek). Ratalics László jegyzete.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!