2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Berettyóújfalui Polgárõrség sikeres szerepléseForrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-10-01 09:30:35
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Polgárõr Szövetség Közlekedésbiztonsági Vetélkedõt szervezett 2012.szeptember 16-án Debrecenben, ahol a Berettyóújfalui Polgárõrséget képviselõ Dudoma Zsolt 2. helyezést ért el.

A Berettyóújfalui Polgárõrség 1 fõt delegált Dudoma Zsolt (elnökségi tag) személyében a neves versenyre. A vetélkedõ reggel 10 órakor kezdõdött elméleti totóval, KRESZ-teszttel, majd gyakorlati-ügyességi versennyel folytatódott. A nap folyamán rendõrségi segítõk mellett szakoktatók, és nem utolsó sorban Dr. Bíró Gyula egyetemi tanár, nyugalmazott r. alezredes úr voltak a döntõbírók.

A feladatok legnehezebb része a gépkocsival való manõverezés volt szakpályán. A sikeres felkészülésnek és a rutinnak köszönhetõen, a megyei versenyen 2. helyezést sikerült elérnünk. A sikereken túl komoly felkészülést kell elkezdeni, mivel továbbjutott Egyesületünk az Országos versenyre Budapestre, ami október 6-án kerül megrendezésre. A versenyrõl és annak eredményérõl tájékoztatást fogunk adni a következõkben.

Mazács Ferenc
elnök

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!