2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Baleset szemtanúit keresi a rendõrségForrás: hajdupress.hu
Utolsó módosítás: 2012-10-02 14:01:54
A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri egy 2012. szeptember 24-én 16 óra 45 perc körüli idõben történt közlekedési balesettel kapcsolatban.

A rendelkezésre álló adatok alapján, Berettyóújfalu külterületén a 42. számú fõúton –Berettyóújfalu felõl Földes irányába – közlekedett egy Renault Megane típusú személygépkocsi, amelyet (feltehetõen) szabálytalanul elõzött egy bordó színû, fóliázott üvegekkel rendelkezõ Opel Astra Caravan ("B" típusú) személygépkocsi.

A Renault vezetõje a baleset elkerülése érdekében jobbra kormányozta jármûvét és ennek során lehaladt – haladási irányát tekintve – a jobboldali útpadkára, ott megcsúszott és átsodródott az út baloldalába, majd a szántóföldön felborult.

 

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri azok jelentkezését, akik érdemleges információval rendelkeznek a baleset körülményeirõl, az Opel gépkocsiról, illetve annak vezetõjérõl.

 

Jelentkezni személyesen a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán

(Berettyóújfalu, Kossuth u. 17-19. szám), vagy telefonon hivatali munkaidõben a 06-54-402-024/52-55-ös melléken, míg azon túl a 112-es segélyhívószámon lehet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!