2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Ez a 17 éves fiú verhette agyon a szováti bácsit.Forrás: hajdupress.hu
Utolsó módosítás: 2012-10-05 14:31:44
A szeptember 9-ei hajdúszováti gyilkosság gyanúsítottja egy 17 éves helyi fiú; a rendõrség kezdeményezte elõzetes letartóztatását.

A rendõrség pénteken kezdeményezte a szeptember 9-én Hajdúszováton történt gyilkosság csütörtökön elfogott gyanúsítottjának, egy 17 éves helyi lakosnak az elõzetes letartóztatását - jelentette be Gyurosovics József Hajdú-Bihar megyei fõkapitány pénteken Debrecenben.
A különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsított fiatalember ellen négy vagyon elleni bûncselekmény miatt is folyik eljárás - hangzott el a sajtótájékoztatón. Az áldozat egy 58 éves helyi férfi volt, holttestére egy árokban találtak rá, halálát súlyos bántalmazás okozta.

 

 

Fotók: hajdupress.hu, Miskolczi János

A fõkapitány az MTI kérdésére válaszolva elmondta: a férfi kihallgatása során "nem volt együttmûködõ", a tettét feltehetõen egyedül követte el, az áldozattal korábban nem állt kapcsolatban. A nyomozás érdekeire hivatkozva további részleteket nem árult el.
A sajtótájékoztatón levetítették a férfi elfogásáról készült rendõrségi felvételeket, amelyekbõl kiderült, hogy a korábbi sajtóhírekkel ellentétben az akciót nem a Terrorelhárítási Központ kommandósai folytatták. A fiatalember nem tanúsított ellenállást, és mindent tagad.

 

A gyanúsított kirendelt védõje, Varga András a hajdupress.hu-nak elmondta, hogy védencét különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják, és 30 napra elõzetes letartóztatásba helyezték.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: rendõrség
Fotók: rendõrség

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!