2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Mezei-Vill: a szurkolókra is számítanakForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-09 10:33:02
Címkék: Sport, foci
Debrecen  - Szitkó Róbert, a Mezei–Vill játékos-edzõje szerint a sok nézõ lehet a siker egyik záloga.

Szerdán 20 órától megkezdi négynapos, péntek estig tartó Bajnokok Ligája csoportkörbeli szereplését MVFC Berettyóújfalu futsalcsapata a Fõnix csarnokban, a magyar bajnok ellenfele az elsõ napon az MNK Nacional Zagreb gárdája lesz. Az újfaluiak játékos–edzõjét, Szitkó Róbertet arra kérte a Napló, hogy nyilatkozzon a felkészülésrõl és az esélyekrõl.

A Shakhtar kimagaslik

– A sportágat jólismerõk egybehangzóan állítják, hogy nagyon nehéz csoportba kerültünk – kezdte Szitkó. – A Shakhtar Donetsk együttese kimagaslik a mezõnybõl, õk a toronymagas esélyesei a négyes csoportnak, de ugyancsak nagyon jó csapat a holland Beverwijk alakulata is, amely szinte azonos a komplett németalföldi válogatottal, a zágrábiak pedig legutóbb bejutottak a legjobb nyolc bajnokcsapat közé – jellemezte az ellenfeleket a futsalos.

Sok nézõt várnak

A nehéz sorosolás ellenére bizakodóak a magyar teremfocisták: – Az eltervezett és szükségesnek vélt munkát elvégeztük, elmondhatom, hogy mindenki becsülettel tette a dolgát. Az nem éppen a mi malmunkra hajtotta a vizet, hogy a felkészülés alatt több játékosunkat nélkülöznünk kellett a válogatott portugáliai útja miatt, ennek ellenére bízunk magunkban, úgy vélem, ha sokan lesznek ránk kíváncsiak a Fõnixben, akkor egy nagyon kellemes meglepetést okozhatunk a magyar szurkolóknak – zárta derûlátóan a mondandóját Szitkó Róbert.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!