2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
„Ez a föld a hazám” c. Jákó Vera emlékmûsor Debrecenben, a LovardábanForrás: saját
Utolsó módosítás: 2012-11-07 16:53:04
  December 9-én kerül megrendezésre az „Ez a föld a hazám” címû Jákó Vera emlékmûsor Debrecenben, a Lovardában. Ezekrõl az elõadásokról azt kell tudni, hogy országos hírûek, az országban ez az egyik leglátogatottabb és legszínvonalasabb magyar nóta gálamûsor sorozat. Ez most is így lesz, hiszen Jákó Vera neve a magyar nóta mûfajban az egyik legkiemelkedõbb.  

 

Ennek megfelelõen rendezik meg az emlékmûsort is. Ez már a 23-ik elõadásuk lesz, és mindig a mûfaj éllovas elõadóival. Az elõadás színvonalának megfelelõen válogatott mûvészek lépnek fel. A Szlovák Miskovicz László helyett Bokor Jánost kérték fel, és a héttagú cigányzenei kíséretet ifj. Sántha Ferenc Kossuth díjas hegedûmûvész zenekara fogja szolgáltatni. A rendezõk: - Hudák Ilona és Balogh Imre.
A színházteremben nagyon jó akusztikájú és jó elhelyezkedési lehetõség van, ha csoportban 20 fõ felett vásárolnak jegyet, az 1500.-Ft-os jegyet kedvezményesen 1000.-Ft-ért adják. Az érkezõk számára õrzött, biztonságos, és ingyenes tágas parkoló áll rendelkezésre.
Jegyet csak elõvételben lehet megvásárolni, mert számozottak a helyek és az eladás napjára már nem szokott jegy maradni.

Cserép Imre

tudósító

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!