2018. május 27. Vasárnap, Hella.
 
40 éves osztálytalálkozó KomádibanForrás: saját
Utolsó módosítás: 2012-11-08 17:12:53
Az 1972-ben az 1. sz. Általános Iskolában - (ma Barsi Dénes Általános Iskola) - végzett diákok gyűltek össze a ZSOLE’S Pizzériába, hogy 40 év után találkozzanak és felelevenítsék az akkori éveket, élményeket. – Jelen volt a találkozón osztályfőnökük is: - Gál Istvánné, Julika.

Az 1972-ben végzett osztály névsora:- +Bácsi Zoltán, Bere Lajos, Bereczki Attila, +Csongrádi Irma, Csongrádi Mária, Csordás Ilona, Fejes Károly, Fésűs György, Gargya Sándor, Győrfi Béla, Hajdú László, Házi Ilona, +Juhász Rózsika, Kerékgyártó József, Kolozsvári Irén, Lengyel István, Márkuj Magdolna, Méhes Antal, +Mindszák József, Mohácsi Éva, Nagy Erzsébet, Nagy Margit, Ötvös Katalin, Papp Dániel, Pálfi Sándor, Sáfrány Mária, Seprenyi Mária, Szabó Irma, Veres Anikó.

A 29 fős osztályból már sajnos négyen meghaltak, de a 25 főből is csak tizenegyen jelentek meg. /- A fő képen látható – balról jobbra ülnek: Ötvös Kati, Kolozsvári Irén, Sáfrány Mária, Márkuj Magdolna, Gargya Sándor, - balról jobbra állnak: - Csongrádi Marika, Gál Istvánné, Györfi Béla, Méhes Anti, Kerékgyártó József, Papp Dani, Fésűs György. Molnárné Kolozsvári Irénke mellett a férje ül./ Először a szervező: - Bíró Gyuláné – Sáfrány Mária köszöntötte a találkozó résztvevőit és adta át a virágcsokrot az osztályfőnöküknek, Gál Istvánnénak, Julikának, majd az osztálytársak közül Molnárné Kolozsvári Irén köszöntötte az osztálytársakat és köszönte meg az osztályfőnökük fáradozását, az értük való törődést. Ezt követően meglepetés vendégek érkeztek. Hárman a Komádi Nyugdíjasok Klubjából jöttek el köszönteni a találkozó résztvevőit. Először Mike Ferencné a klub elnöke egy nagyon szép verset mondott el, majd hármasban (a Rozmaring énekkar tagjai) komádi népdalcsokrot adtak elő. Az est csattanójaként Fésűs Györgyné (Kató néni) paródiáján kacaghattak a találkozó résztvevői. Az előadás végén a szervező, Bíró Gyuláné megköszönte a színvonalas, megható és kacagtató fellépést a Nyugdíjas klub tagjainak. Ezután következett a finom vacsora elfogyasztása. A vacsora után következett az élmények felidézése, képek nézegetése, éneklés és tánc. Azzal váltak el egymástól, hogy öt év múlva is szeretnének találkozni. A találkozóról Bozsidár Miklós nyugalmazott tanár videó felvételt is készített.

Cserép Imre

tudósító

/Fotók: - Cserép Imre és Molnárné Kolozsvári Irén/

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!