2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Életfogytiglant kapott a férjét felgyújtó berettyóújfalui nõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-11-22 18:51:38
Ny.-né S. Andrea Békéscsaba, 2012. november 22., csütörtök (MTI) – Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Gyulai Törvényszék csütörtökön a férjét felgyújtó Ny.-né S. Andreát elõre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bûntette miatt.

berettyóújfalui pedagógus 2010 februárjában elkábította bírósági titkárként dolgozó férjét, késsel többször megszúrta, majd felgyújtotta. A férfi végül a kigyulladó akrilkádban lelte halálát – írta az MTI-hez eljuttatott közleményében a Gyulai Törvényszék. A bíróság a feltételes szabadságra bocsátás legkorábbi idõpontját 35 évben határozta meg, továbbá kötelezte a vádlottat több mint tízmillió forint bûnügyi költség megfizetésére.

Bagdi Árpád a Gyulai Törvényszék sajtószóvivõje elmondta: az ítélet nem jogerõs, az ügyész három nap gondolkodási idõt kért, a vádlott és védõje pedig felmentésért fellebbezett.

A vádirat szerint a pár 2005 szeptemberében házasodott össze. A kapcsolatuk azonban nem volt felhõtlen, 2008 közepétõl mindketten külön is jártak szórakozni. A feleségnek több alkalmi kapcsolata volt, és ezek közül kettõ tartóssá vált. Amikor errõl a férj tudomást szerzett, õ is mással tervezgetett komoly kapcsolatot, de amikor közölte, hogy el akar válni, Ny.-né S. Andrea érzelmileg zsarolni kezdte. A vádlott a férjének különbözõ szereket kezdett adagolni ételben és teában, és depressziósnak akarta beállítani õt, hogy öngyilkosságnak álcázza agyilkosságot.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!