2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Újabb újfalui siker, ezúttal a Veszprém ellenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-11-26 10:40:45
Futsal – A Veszprém együttese látogatott Berettyóújfaluba a férfi futsal NB I. 12. fordulójában. Ahogy az az utóbbi idõben lenni szokott, a vendégek szerezték meg a vezetést, így az MVFC-nek ismét vesztett állásból kellett fordítani.

A találkozó harmadik percében került elõnybe aVeszprém, az újfaluiak pedig csak az elsõ félidõ vége felé tudtak egalizálni Lovas révén. Majd jött Rábl gólja, így 2-1-es elõnynél mehetett pihenõre a Mezei-Vill. A második játékrészben már abszolút nem hagyták szóhoz jutni a vendégeket a hazaiak, Trencsényi és Nagy találatai után pedig magabiztosan, 4-1-re hozták az összecsapást Turzó József tanítványai, akik így továbbra is tartják második helyüket a tabellán.

A másik elsõ vonalban szereplõ hajdú-bihari együttes, a jelenlegi tizedik helyezett DEAC Futsal Club ebben a körben nem játszott mérkõzést.

Berettyóújfalu nõi szakasza is pályára lépett a hét végén, a DVTK-Vénusz csapatát látta vendégül Elek Gergõ alakulata. Az újfalui hölgyek számára nem indult jól a találkozó, hisz már az elsõ félidõben 2-0-s hátrányba kerültek. A szünet után az MVFC is betalált háromszor, azonban a DVTK is szórta a gólokat, így 8-3-as vendéggyõzelem alakult ki. HBN

 

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – 1. FC Veszprém 4-1 (2-1)

Berettyóújfalu. Vezette: Takács Attila.

Mezei-Vill: Pallai G. – Trencsényi J., Lovas N., Rábl J., Nagy I. Cserék: Szabó P., Szécsi B., Gál I., Siska G., Kiss A., Tihanyi Cs., Mezei D. Edzõ: Turzó József.

Veszprém: Kasza V. – Bényi K., Tar T., Hazuga S., Szabadfi P. Cserék: Sárdi M., Weisz Z., Finta P., Bakay F., Vas F., Marosvölgyi T. Edzõ: Németh Gábor.

Gól: Lovas N. (16.), Rábl J. (18.), Trencsényi J. (26.), Nagy I. (31.), illetve Bényi K. (3.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!