2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Gyõzött, és átvette a vezetést a Rába ETO a bajnoki tabellánForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-01-19 17:20:57
Futsal – A 16. fordulóból elhalasztott MVFC-Gyõr mérkõzést pótolták be pénteken este a Férfi Futsal NB I-ben. A honi tetõ alatti labdarúgás két legkiválóbb csapata feszült egymásnak a slágermeccsen Berettyóújfaluban.

A presztízscsata a vendégek 4-1-es gyõzelmét hozta, ami azt jelenti, a gyõriek nemcsak hogy revánsot vettek az õszi vereségért (akkor 4-3-ra a Mezei-Vill nyert), hanem a pontvadászatban is az élre álltak.

Nem bírtak velük

A vendégségbe érkezõ Gyõr rögtön magához ragadta a játék irányítását a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, Lódi Tamás révén a vezetõ gól is egész korán, már az ötödik percben megszületett. A folytatásban is nyomott az ETO, Lódi újabb találatának köszönhetõen az elõny kétgólosra nõtt a 14. minutumban, és mivel újfalui részrõl nem érkezett válasz, 2-0-val zárult az elsõ félidõ. A szünet után sem ment a hajdúságiaknak, a gyõrieknek viszont annál inkább, elõbb Calvo Rodrigues, majd pedig Da Rocha növelte az elõnyt (4-0). A Mezei-Vill végül a találkozó utolsó percében Rábl góljával szépíteni tudott, de ez is kevés volt az üdvösséghez.

A végig rendkívül sportszerû mérkõzés (még sárga lap sem volt) végül az ETO sikerét hozta, elég simán, 4-1-re tudtak nyerni a vendégek, akik 36 pontjukkal immár ismét vezetik a tabellát, az MVFC 34 egységgel a második. HBN

 

A tények

MVFC Berettyóújfalu-ETO Futsal Club 1-4 (0-2)

Berettyóújfalu. Vezette: Kovács Gábor.

MVFC: Pallai G. – Trencsényi J., Lovas N., Rábl J., Nagy I. Csere: Szabó P., Szécsi B., Gál I., Siska G., Kiss A., Sánta J., Tihanyi Cs. Vezetõedzõ: Turzó József.

ETO: Balázs Z. – Garrido Luque Isidoro, Calvo Rodrigues J. R., Harnisch á., Dróth Z. Csere: Matkovics G., Al-Ioani Ion, Lódi T., Szeghy Sz., Dos Santos M. H. J., Da Rocha A. F., Horváth G. Vezetõedzõ: Marco Antonio Angulo Lopez.

Gól: Rábl J. (40.), illetve Lódi T. (5., 14.), Calvo Rodrigues J. R (25.), Da Rocha A. F. (37.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!