2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Betörõket fogtak a balmazújvárosi rendõrökForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-01-21 19:25:09
A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság járõrei 2013. január 21-én kora hajnalban elfogták azt a négy férfit, akik a balmazújvárosi Nádudvari utca egyik házának melléképületébõl baromfikat tulajdonítottak el.  Egy másik ház melléképületbõl használati tárgyakat loptak el éppen, amikor tetten érték és elfogták õket a rendõrök.

Nem sokkal éjfél után a balmazújvárosi Nádudvari utcában három férfit fogtak el a járõrök, akik egy melléképületbe betörve különbözõ fémtárgyakat és egy demizsont tulajdonítottak el. A tetten ért férfiakat elõállították a kapitányságra. Negyedik társuk hiába rejtõzött el a rendõrök elõl, nem sokkal késõbb õt is elfogták.  Mint kiderült a négy férfi aznap éjszaka már ugyanebben az utcában egy másik ház baromfióljából több tyúkot és kakast is ellopott.

Az elfogott és elõállított négy helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Az elkövetõk közül kettõt (18-19 évesek) bûnügyi õrizetbe vettek, míg másik két társuk szabadlábon védekezhet. Az õrizetbe vett 19 éves férfi kihallgatása során az is kiderült, hogy nem csak a fent leírt két lopás írható a számlájára. A tyúklopás helyszínérõl a tulajdonos személygépkocsiját is elvitte, azonban a lopott autóval nem jutott messzire, mert árokba csúszott vele. Az üzemképtelen autóból kitépte a rádiót, melyet a lakásában tartott házkutatás során késõbb megtaláltak a nyomozók.

 

A négy férfivel szemben az eljárást lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt a Balmazújvárosi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya folytatja le.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!