2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Igényes üzletház és parkolóhely épül Forrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-10 09:17:06
Debrecen – Jövõ nyárra 450 helyes parkolóház készül el, a második lépcsõben pedig az ország egayik legmagasabb színvonalú bevásárlóközpontját adják át a Miklós utca elején.

A létesítmény teljes költsége meghaladja a 10 milliárd forintot, átadása 2010-re várható – mondta a beruházó SCD csoport vezérigazgatója, Tomcsányi Gábor kedden, az alapkõ letételére szervezett ünnepségen.

Ugyanott Kósa Lajos, Debrecen polgármestere azt hangsúlyozta, hogy Debrecen a régió kereskedelmi közponja volt és lesz méginkább, ehhez pedig az épülõ Fórum mellett a leendõ Apolló üzletház (Apollo Superior) is hozzájárul. Kiemelte továbbá, hogy a város követi a korábbi elvet: az ingatlanokat nem eladja, hanem társtulajdonosként vesz részt a fejlesztésekben. Így a beruházóknál sikerül elérni, hogy az új építmények a helyi igényeket és szempontokat figyelembe véve formálódjanak.

A beruházás 3. ütemében az Apolló mozi épületének homlokzatát is megemelik - illeszkedve a Piac utcára jellemzõ magassághoz – tudtuk meg Kósa Lajostól.

A 20 ezer négyzetméter alapterületû kereskedelmi központban az üzletek mellett irodák és szórakoztató egységek is helyet kapnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!