2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Sokgólos meccseken túlForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-02-20 10:26:40
  Mindkét hajdú-bihari egylet hazai pályán fogadta ellenfelét a férfi futsal NB I. alapszakaszának utolsó elõtti, 21. fordulójában. Az Újfalu esélyt sem adott ellenfelének, a DEAC közel volt az újabb bravúrhoz.  

A második MVFC a tabella hatodik helyén álló Haladást látta vendégül, míg a kiesés ellen menekülõ Armada a bronzérmes Gödöllõvel vette fel a versenyt. A berettyóiak sima gyõzelmet arattak, csak egy gólt engedélyeztek a szombathelyieknek (7–1), a DEACviszont nem tudta megismételni az elsõ „randevún” elért 3-3-as döntetlent, 7–5-re alulmaradtak Darányi Antal tanítványai a Gödöllõvel szemben.

A második félidõ döntött

Nehezen pörögtek fel a játékosok az MVFC-Haladásösszecsapáson, egészen a 13. percig kellett várni az elsõ találatra, Szabó Péter szerezte meg a vezetést a hazaiak számára. Nem nagyon kényeztették el az elsõ félidõben a focisták a Pálfi István Rendezvénycsarnokba kilátogató nézõket, húsz perc leforgása alatt csupán Szabó gólját láthatta a publikum. Nem úgy a szünet után: Trencsényitriplájával, Rábl duplájával és Szécsi „szimplájával” a találkozó végére hét találatig jutottak az újfaluiak, ezzel szemben a vendégek csak egyszer, a 36. percben voltak eredményesek. A több válogatottal felállóMezei-Vill tehát magabiztos, 7–1-es sikert aratott, így továbbra is õrzi biztos második helyét a pontvadászatban. Turzó József tanítványai legközelebb február 25-én, hétfõn 18.30-tól a Colorspectrum Aramis otthonában, Budaörsön vizitálnak.

Szoros volt

Egyaránt a nyolcadik percben talált be a debreceni és a gödöllõi gárda is, így az elsõ játékrész felénél 1-1-et mutatott az eredményjelzõ. A folytatásban 3–1-re elhúztak a vendégek, ám a DEAC nem adta fel, Vargaa pihenõ elõtti minutumban betalált, aminek hála 3–2-rõl indult a második etap. Akár az elején, ismét egyszerre (a 21. percben) volt eredményes a két csapat, majd nem sokkal késõbb ismét egy-egy gól esett mindkét oldalon. A több hiányzót is nélkülözni kénytelen Armada szépen küzdött, ám nem tudta megszelídíteni a rutinosabb Bikákat, akik jobban bírták a végjátékot, és nyertek 7–5-re. Darányi Antal alakulata az utolsó, 22. körben az Üllõ FC Csõ-Montage csapatához látogat hétfõn, 19.30-tól.

MVFC-Berettyóújfalu–Swietelsky-Haladás VSE 7–1 (1–0)

Pálfi István Rendezvénycsarnok. Vezette: Nagy Róbert.
MVFC: Pallai G. – Trencsényi J., Lovas N., Rábl J., Nagy I. Cserék: Szabó P., Sánta J., Gál I., Szécsi B., Kiss A., Tihanyi Cs. Vezetõedzõ: Turzó József.
Haladás: Jurak D. – Jáger S., Joó B., Bagó G., Egle L. Cserék: Horváth P., Kottán K., Halmos M., Németh P., Cseglédi B., Sipos N. Vezetõedzõ: Pálmay Tamás.
Gól: Szabó P. (13.), Trencsényi J. (23., 27., 39.), Rábl J. (24., 38.), Szécsi B. (26.), illetve Németh P. (36.).
Sárga lap: Kiss A. (26.), illetve Kottán K. (4.).

DEAC Futsal Klub–Gödöllõi Bikák-V. Phiten 5–7 (2–3)

Hódos Imre Rendezvénycsarnok. Vezette: Viczián Mátyás.
DEAC: Szalánczi Z. – Varga D., Kövér I., Juhász B., Nagy I. Cserék: Katona G., Harmati T., Belinszky T., Hajzer L., Szabó Cs., Milbik K. Vezetõedzõ: Darányi Antal.
Gödöllõ: Hegedûs F. – Szente T., Jenei O., Nagy R., Vidák B. Cserék: Ács G., Biczi G., Lovrencsics B., Szimcsák T. Vezetõedzõ: Baranyai Pál.
Gól: Kövér I. (8.), Varga D. (20.), Nagy I. (21., 27.), Szabó Cs. (39.), illetve Biczi G. (8.), Nagy R. (13.), Belinszky T. (18. öngól), Vidák B. (21., 35.), Szimcsák T. (25.), Szente T. (40.).
Sárga lap: Nagy I. (10.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!