2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
MVFC – Turzó József összességében elégedett, bár…Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-03-01 09:14:18
  Berettyóújfalu – Az újfaluiak trénere szerint sokszor javukra volt a csapatszellem.  

 

Ahogy arról már beszámoltunk, véget ért az elsõ osztályú férfi futsal bajnokság alapszakasza, melyet a Berettyóújfalu 44 ponttal a második helyen zárt. A huszonkét forduló alatt a Gyõrteljesített a legjobban, az ETO-t csak egyetlen csapat, az MVFC tudta legyõzni, nem csoda hát, hogy ez a két együttes áll a pontvadászat elején. Pihenni azonban nincs idejük a gárdáknak, hisz kezdõdik a rájátszás, aMezei-Vill a felsõ ágon folytatja a küzdelmeket. Lapunk Turzó Józsefet, az újfaluiak trénerét kérte értékelje a mögöttük lévõ mérkõzéseket, illetve mondja el várakozásait a rájátszást illetõen.

Hiányérzete is van

– Ha a begyûjtött pontjainkat és a végsõ helyezésünket nézzük, akkor elégedett lehetek, hiszen tavaly több meccsünk volt, viszont kevesebb egységet szereztünk, és tettük ezt úgy, hogy drága idegenlégiósokat is a keretünkben tudhattunk – vágott bele az elmúlt bajnokság kielemzésébe Turzó József, az MVFC Berettyóújfalu vezetõedzõje.

– Mindamellett, hogy az ezüstérmes pozícióban zártunk, van némi hiányérzetem, a Gödöllõ ellen például mindkétszer kikaptunk, illetve a zárófordulóban az Aramis is le tudott gyõzni minket, pedig ezek az összecsapások másképp is alakulhattak volna – mondta az újfaluiak mestere, aki azt is elárulta, melyik siker volt legkedvesebb a szívének.

– A Gyõr felett aratott gyõzelem talán mindent visz, ugyanakkor mindegyik diadalra szívesen emlékszem, igaz, meg kell jegyeznem, olyan is volt, hogy bár nyertünk, de nem játszottunk jól. Idén a csapatszellem sokkal jobb volt, mint az elõzõ évben, és ez sokszor átlendített minket, olyan találkozókat is sikerrel vettünk, amelyekrõl nem sokan hitték, hogy mi hozhatjuk el a három pontot.

Gyõzni mennek

Mezei-Vill hétfõn 19 órától Szegeden kezdi meg a rájátszást, illetve a hajdúsági csapat még a Magyar Kupában is versenyben van, március 9-én a Rába ETO otthonában harcolhatják ki Trencsényiék a döntõbe kerülést. – Nagyon nehéz mérkõzések várnak ránk, amiket hoznunk kell, mert meg akarjuk tartani a második helyünket. Ami az MK-t illeti, megyünk, hogy megverjük a Gyõrt. Természetesen ecsetelhetném, hogy milyen jó csapat az ellenfelünk, és így tovább, de ennek semmi értelme, elszántak vagyunk, túl kell jutni rajtuk ahhoz, hogy bejussunk a fináléba és megnyerjük a kupát – jelentette ki Turzó József, akitõl azt is megtudtuk, hogy noha messze még a nyár, de elõfordulhat, hogy jövõre apróbb változások lesznek az együttesnél.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!