2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Nõnapi ünnepség a nyugdíjas klubbanForrás: murakoziistvan.hu
Utolsó módosítás: 2013-03-11 10:31:41
A tavasz és a természet megújhodásának kezdetén, idén is köszöntötték hölgytársaikat a Berettyóparti Nyugdíjasok Egyesületének tagjai. A Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ nagytermében összegyûltek körében megjelent Dr. Vitányi István országgyûlési képviselõ, Muraközi István polgármester, Bónácz János alpolgármester is.

Pikó Gyuláné egyesületi elnök köszöntõjében nõtársai otthonában békességet, a kertekben virágot, a mindennapokban megbecsülést, boldogságot kívánt. Nagy Kornélia zeneiskolai tanárnõ klarinétjátéka után Vitányi István köszöntötte az ünnepelteket, s nyújtott át virágcsokrot az elnöknõnek, valamint két belépõjegyet a hétvégi nótaestre. IMG_4582.JPGMuraközi István a férfiak háláját tolmácsolta mindazért a szépért, jóért, gondoskodásért, amit a hölgyek nyújtanak az erõsebb nem képviselõinek, azért, hogy mindig friss étel, vasalt ing, a család melege lengi körül a társadalom legkisebb egységét. A legszebb napon a költõ segítségét vette igénybe, s egy szép verssel fejezte ki háláját a hölgyeknek, hozzátéve, hogy színesítsék még sokáig életünket!

Egy középiskolás fiatalember szavalata után a Szivárvány református Óvoda Napsugár csoportjának mûsora következett, de felléptek az Igazgyöngy Alapítványi Iskola moderntáncosai is.

Az önkormányzat nevében a meghívott vendégek egy-egy szál tulipánt, míg az óvodások egy-egy szál papírból hajtogatott hóvirágot nyújtottak át a nyugdíjas hölgyeknek.

Kép és szöveg: Nyírõ Gizella

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!