2024. április 24. Szerda, György.
 
Április végéig várhatnak a jövendõ trafikosokForrás: hirposta.hu
Utolsó módosítás: 2013-03-20 09:32:29
Meghosszabbítják a nemzeti dohányboltok üzemeltetésére jelentkezõk pályázatainak elbírálását, ám legkésõbb április utolsó hetében megszületik a döntés - tudta meg a Magyar Nemzet az átállást bonyolító állami cég vezetõjétõl.

Légrádi Petra, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. kommunikációs vezetõje a lap szerdai számában elmondta: csak a teljes feldolgozást követõen, legkésõbb április 23-án hozzák nyilvánosságra a nemzeti dohányboltokra érkezett pályázatok nyerteseit. Ez azonban nem zárja ki, hogy amennyiben minden körzetben megszületett a döntés, már elõbb közzétegyék, hogy kik nyithatnak trafikot. Arra nincs lehetõség, hogy közben részleges eredményeket közöljenek - tette hozzá.

Adorjánné Pordán Éva, a Magyar Dohány Kiskereskedõk Egyesületének titkára ugyanakkor a lapnak kifejtette, tisztában vannak azzal, hogy a pályázatok nagy száma miatt lesznek városok, ahol szükség van a törvény által biztosított újabb harminc nap igénybevételére a bírálathoz. Miután azonban a törvény nem tiltja a részleges eredményhirdetést, hasznos lenne, ha a már elbírált körzetekben a nyertes pályázók nevét közzétennék. Annál is inkább szükség volna erre, mert a dohánybolt elindításig nagyon sok teendõje van még a nyertes pályázónak, a rendelkezésre álló idõ viszont nagyon rövid.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!